Boban Marjanović, NBA div poznat po visini i neodoljivom šarmu, napravio je neočekivani potez – krenuo je u DJ vode! Na ovogodišnjem Love Parade-u koji je na ulicama Berlina okupio preko 200.000 ljudi, Boban je izašao za DJ pult i ozbiljno zakuvao žurku. Na bini mu se pridružila naša Lanna, poznata kao vunderkind svetske elektronske scene, kao i DJ Human Rias, nemački DJ i producent.

Boban Marjanović b2b Lanna b2b Human Rias @ Love Parade

Publika je odmah burno pozdravila kada je košarkaški div visok preko 220 cm počeo da diktira ritmove, a onda je binom zavladao neočekivani trio. Nakon što je sa tek napunjenih 18 godina ove sezone još jednom osvojila Exitovu Dance Arenu, zatim nastupila na čuvenom londonskom festivalu Junction 2, i u okviru svoje rezidenture na Ibici imala čast da nastupi rame uz rame sa jednim od najvećih DJ-eva i producenata našeg vremena – Eric Prydzom, Lanna je stigla i u Berlin na We Rave The Planet – nastavak čuvene Love Parade.

Boban, Lanna i Human svojom zajedničkom energijom podigli su atmosferu na maksimum spajajući Bobanove ritmove sa Lanninim originalnim zvukom i Humanovim melodijama u jedinstveni elektronski muzički pejzaž. 

Nakon nastupa sa najvećim svetskim zvezdama kao što su Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Indira Paganotto, Amelie Lens, Artbat i mnogi drugi, Lanna je u svoju biografiju upisala saradnju sa zasigurno najvišim DJ-em sveta. Sa druge strane, Boban je svojim prvim nastupom izazvao veliku pažnju publike, koja iščekuje njegov sledeći potez na svetskoj elektronskoj sceni.

Post Views: 7

Originalni tekst