Boba Živojinović i Lepa Brena danas su uspješni u biznisima koje vode, a poznato je kakvo su čudo napravili sa “Grand” produkcijom. Ipak, na početku nije sve išlo kako treba. Boba Živojinović je sve o poslovnim počecima otkrio u intervjuu u emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi” .

“Osnovao sam “Grand” produkciju za dvije nedjelje, ali sam tada već imao bazu sa novcem koji sam zaradio. Nakon par mjeseci izgorio nam je studio, sve što smo uložili preko noći je nestalo. I onda je došao kod mene Saša Popović i pitao me šta sad da radimo, a ja sam mu rekao napravićemo još bolji i veći, što se i dogodilo. Moram da odam priznanje Saši on je napravio medijski sjajnu stvar”, rekao je Boba Živojinović o počecima.

Boba je u pomenutoj emisiji pričao i o braku sa Brenom.

“Ja sam muž Lepe Brene cio život. Još kad sam bio mali, meni je mama puštala Lepu Brenu i ja sam se tako uspavljivao”.

“Žena je glava kuće i to Brena zna. Uživamo, volimo se, poštujemo se. Od kako se desilo ovo sa koronom mi bukvalno provodimo 24 časa zajedno. Naš odnos je postao još jači. U braku mora da postoji poštovanje i kompromis”, objasnio je on.

Folk diva Lepa Brena, već četiri decenije jedna je od najvećih balkanskih zvijezda. A pored veoma uspješne karijere pjevačica je izgradila i divnu porodicu i sačuvala brak koji traje trideset i jednu godinu.

Kako sama priznaje, brak je imao uspone i padove, ali je opstao zahvaljujući ogromnoj ljubavi, razumijevanju, poštovanju…

(Express / CDM)

Originalni tekst