Foto: Boško Đorđević

Raspevana i zabavna predstava u kojoj glumci pevaju, a publika uživa u najvećim hitovima i podseća se zaboravljenih pesama koje smo svi voleli! Nastala po ideji i u režiji Gorice Popović „Brod plovi za Beograd“ se tradicionalno izvodi  svakog decembra, već 23 godine u Ateljeu 212, a ove godine, u petak 30. decembra biće izvedena 100-ti put na radost publike i svih izvođača!

Foto: Boško Đorđević

Atelje 212 kao i uvek otvara svoja vrata i pruža šansu svim glumcima Beograda da pokažu svoje veštine i svoje višestruke darove pevajući i igrajući uz omiljenu muziku. U tom svojevrsnom mjuziklu, vodvilju, eskploziji boja, pesama, humora i glumačkih bravura, učestvuje gotovo ceo ansambl pozorišta Atelje 212, kao i gostujući glumci, pevači i igrači. Glumci se pojavljuju u novim ulogama, oni svojoj publici pevaju, a pred mikrofon dolaze čak i scenski majstori, razvodnice i svako ko misli da ima talenta, a radi u Ateljeu. Mnogi mladi glumci, igrači i pevači, prvi put su imali priliku da izađu pred publiku baš u ovoj predstavi. Muzičko-scenski spektakl “Brod plovi za Beograd” svaki put ispuni pozorišnu salu do poslednjeg mesta.

Foto: Boško Đorđević

Pronađite svoje mesto na „Brodu“ Ateljea 212 i uz muziku i pesme otplovite u prazničnom duhu u vreme najlepših želja Nove godine!

Originalni tekst