Danijela Dimitrovska, manekenka i bivša supruga voditelja Ognjena Amidžića, trenutno boravi na moru sa biznismenom Jevremom Kosnićem, svojim novim dečkom.

Danijela je dugo pokušavala da od javnosti sakrije identitet svog novog izabranika, ali s obzirom na to da je njihova veza postala ozbiljna, nije bilo razloga da je ne ozvaniče u javnosti.

Manekenka i biznismen su priznali da su jako srećni zajedno, ali detalje iz njihovog odnosa još uvek nisu iznosili.

Međutim, slika govori više od reči!

Foto: Printscreen/Instagram

 

Dimitrovska, koja je veoma aktivna na Instagramu, podelila je zajedničku fotku sa Kosnićem, a po njihovom osmehu se vidi da su zaljubljeniji nego ikad!

Ona mu je sedela u krilu vidno srećna, što je dokaz da je zaista zadovoljna u svom ljubavnom odnosu.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Rat bukti! Taki: Maja je zvezda, a ti si domar u

sledeća vest

Originalni tekst