Svoju sreću u „Zvezdama Granda“ pokušao je da nađe i Pero Vasiljević (23) iz Prijedora.

Pero je za prvu numeru izabrao „Jedan dan“ od Dina Merlina, za koju je već na prve taktove dobio glas od Milija. Ipak ostatak žirija imao je podjeljeno mišljenje i dok je Marija insistirala da pritisnu panik dozivajući Sašu Popovića, Bekuta je smatrala da treba da mu daju šansu i sačekaju drugu pesmu.

Ipak, čim je završio prvu numeru, Marija je uznemireno počela da stiska panik pitajući se što to već nije urađeno.

– Pa dok ste se sporazumili zbunili ste i kandidata– konstatovala je Sanja Kužet koja ga je upitala šta se desilo nakon što je dobio glas.

– Krenuo si fantastičnoi odjednom su ti misli bile svuda okolo osim u pjesmi– rekao je Mili.

Ana Bekuta još uvijek je pokušavala da se izbori da čuju i drugu pjesmu, a u tome su je podržali i Đorđe, Ceca i Sneža, nakon čega je Popović popustio i dao mu drugu šansu koju je Pero uprskao čim je ušao u drugu pjesmu „Ove noći jedna žena“ kada se poslije nekoliko sekundi zaučuo panik.

– Pero, obojica smo se izblamirali moram da ti kažem i meni je sad neugodno– zaključio je Mili.

Bosanac je zatražio riječ i istakao kako se ovakvom odlukom dovodi u pitanje kredibilitet žirija i cijele emisije koja je na eminentnom nivou, sa čim se složio i Popović koji je objasnio kako je takvu odluku donio zato što je zatražila većina članova žirija, ali i da toga više neće biti.

– Pero, brate, odmah da ideš sa scene ajde brzo, i više neću dozvoliti kada se da panik taster da se da druga šansa– jasan je bio Popović.

(Express/Grand)

Originalni tekst