Najpopularnija starleta u regionu je već pet mjeseci u vezi s biznismenom koji živi i radi u Americi. Rijaliti zvijezda je zbog ovog muškarca ostavila dugogodišnjeg dečka, manekena Marka Markovića, koji se trenutno takmiči u “Zadruzi 6”.

Stanijin vjerenik je navodno nedavno došao u Srbiju kako bi je zaprosio.

– Stanija je odlijepila za njim! Ponaša se kao da nikad ranije nije bila zaljubljena. Upoznali su se u Majamiju preko zajedničkog prijatelja još dok je ona bila u vezi s Markom. Odmah su se rodile simpatije, ali ona s njim nije htjela da ima ništa dok ne okonča vezu s Markom. Zato je doputovala u Srbiju i raskinula s Markom. Shvatila je da s njim nema budućnost i nije htjela da ga zavlači – priča Stanijina drugarica koja je insistirala na anonimnosti.

Starleta nije očekivala da će s novim dečkom tako brzo odlučiti da stane pred oltar.

– Mislila je da od nove romanse neće biti ništa ozbiljno, ali on ju je ljetos iznenadio i došao u Srbiju. Odmah su otišli zajedno na ljetovanje, obilazili su Italiju, Hrvatsku, Sloveniju… Tamo ju je i zaprosio! – priča Stanijina drugarica i dodaje da je Stanija po povratku predstavila svog vjerenika majci i bratu:

– Oni su oduševljeni njime, rekli su mi da je normalan, ozbiljan i imućan, ali da se nikad ne hvali svojim bogatstvom.

Poslije upoznavanja sa Stanijinom porodicom, njen vjerenik se vratio u Majami.

– Stanija je zbog njega po cijelu noć visila na Skajpu, oboje se ponašaju kao tinejdžeri. Nisu dugo zajedno, ali uveliko pričaju o svadbi! Upravo zbog vjenčanja nedavno je otputovala u Majami. Planiraju se se vjenčaju tamo, a na proljeće dolaze u Srbiju kako bi napravili veliku mrsnu pravoslavnu svadbu – nastavlja Stanijina drugarica

Iako je starleta najavljivala da će ući u “Zadrugu 6”, gdje je njen bivši momak Marko, novi vjerenik joj je to zabranio!

– Stanija neće ući u “Zadrugu” zato što joj to ne dozvoljava budući muž. Rekao joj je da nema potrebe više tako da zarađuje, a pogotovo da bude u rijalitiju s bivšim momkom – završava priču Stanijina drugarica.

Tim povodom oglasila se Stanija, koja je ovog puta pokušala da ostane tajnovita.

– Ne želim više da pričam o privatnom životu, opekla sam se više puta ranije… Neka sve zasad bude moja tajna – kratko je rekla Dobrojevićeva.

(express/republika)

The post Biznismen zaprosio Staniju, a evo šta joj je odmah zabranio da radi appeared first on Express.

Original Article