Nemanja Velikić požalio se da je pokraden, a sada mu je novčanik i vraćen

Voditelj televizije „Pink“, Nemanja Velikić sinoć je opljačkan u jednom velikom marketu kada ga je pokrala cela porodica. Kako je on objasnio najpre mu je nepoznata žena ukrala novčanik, a pokrala ga je, navodno, i njena ćerka. Voditelj je objavio i snimak sa sigurnosnih kamera koji su mu dali zaposleni. 

Foto: Instagram printscreen

 

Međutim, jutros je došlo do preokreta i kako je Nemanja sam objasnio, njemu se javila upravo žena koja mu je ukrala novčanik:

– Zahvaljujem se svima na empatiji i na porukama koje sam dobio. Javila se žena koja je ukrala juče novčanik. Rekla je da je novčanik uzela kako bi mi ga vratila. Apsurdna izjava. Pitao sam je: „Zašto ste uzeli i zašto mi ga odmah niste vratili“. Ona je kazala samo: „Eto sve je tu“. Ne znam šta to nije trebalo da bude tu – kazao je ljutito Velikić koji je dodao:

Foto: Instagram printscreen

 

– Poenta je da je žena videla moje objave i rekla je da me je odmah prepoznala i da je znala da se radi o meni. Ne znam da l’ je to bitno u ovom mometu i bez obzira ko je, da li je poznata ličnost ili ne, takve stvari se ne rade. Kada uzmete tuđe, svoje ćete izgubiti duplo. Od tuđeg nikada ne biva svoje, tako kaže naš narod. Ako nađete odmah vratite – kazao je Nemanja. 

Voditelj Pinka pokraden: Opljačkala ga čitava porodica, on objavio snimak lopova

sledeća vest

Originalni tekst