Majka Marka Jarića ima neverovatan stil, a godine joj ne mogu ništa 

foto: EPA /  VICKIE FLORES
foto: EPA / VICKIE FLORES

Majka našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića, Leposava Jarić, bivša svekrva Adrijane Lime, retko se pojavljuje u javnosti. Slavni košarkaš ponekad podeli fotografiju sa svojom majkom i to su trenuci koji se danima prepričavaju na društvenim mrežama, ali i u medijima.

Uprkos činjenici da gazi 7. deceiju Leposava svojim izgledom oduševljava gde god da se pojavi.

Bivša svekrva Adrijane Lime uprkos godinama izgleda fantastično, a mnogi kažu da harizma koju poseduje dodatno utiče na to.

Dok su sinovi Marko i Nikola krenuli očevim stopama i postali dobro plaćeni košarkaši, ćerka Tamara bavi se modom i zapažena je u modnom svetu u inostranstvu. Ono što želi jeste da svoje kvalitetet dokaže i u Srbiji.

Iako trenutno živi u Americi ne čudi činjenica da Leposavu najčešće možemo videti s  koferom u ruci, jer pokušava da podjednako posveti vreme i sinovima i ćerki.

Budući da joj unuke Sijena i Valentina mnogo nedostaju, Leposava gotovo svakog meseca putuje za Majami, kako bi vreme provela sa njima, a poznato je i da se cela porodica često okuplja za praznike.

Inače, Adrijana Lima je oduvek obožavala svoju svekrvu, te je često znala sa njom i da letuje. Zove je nadimkom koji su joj njene ćerke dale – Ziza i gotovo nikada ne preskače da istakne koliko joj je draga.

Čak i kada su se Adrijana Lima i Marko Jarić razveli, manekenka nije promenila mišljenje o Leposavi.

Majka Marka Jarića i u 7. deceniji izgleda sjajno
Majka Marka Jarića i u 7. deceniji izgleda sjajnofoto: Instagram / marko jarić

Leposava ne krije da joj je razlaz njenog sina i snaje teško pao, ali se ipak pomirila sa činjenicom da do pomirenja između njih neće doći.

Podsetimo, Adrijana Lima i Marko Jarić proveli su u braku pet godina. Tokom razvoda, koji je počeo 2014. godine, ni jedno ni drugo nikada nisu rekli lošu reč o bivšem supružniku.

Originalni tekst