Filip Car je jedan od poznatijih zadrugara, a pored turbulentnih veza, poznat je po svom britkom jeziku.

Kako mediji prenose, Filip Car je dobio dobru ponudu od “Hajp televizije” i verovatno će od naredne sezone postati njihov TV voditelj.

– Filipu je dosta rijalitija. Učestvovao je u nekoliko sezona, narod je imao prilike da vidi i njegove i dobre i loše osobine, i sada misli da je vreme za ozbiljnije stvari. Prezasitio se svega, u poslednjoj sezoni je mnogo sazreo, počeo je da posmatra život drugačije i želi da ima posao, zanimanje i stalan izvor prihoda, a ne da mu godine prolaze po rijalitima – rekao je na samom početku razgovora sagovornik blizak nekadašnjem zadrugaru.

– Dugo je razmišljao čime bi voleo da se bavi. S obzirom da je godinama na malim ekranima, želeo je da iskoristi popularnost i shvatio je da bi najviše voleo da postane voditelj. Iako nije školovan za taj posao, smatra da je najvažniji faktor talenat i uveren je da bi se dobro snašao – objasnio je izvor, koji je potom otkrio da je Car već u pregovorima sa čelnikom “Hajpa”, Sašom Mirkovićem.

Foto: ATA Images

 

– Nakon što je dao intervju Anđeli Đuričić, Filip je pričao sa Mirkovićem o njegovom eventualnom angažovanju. Dugo su razgovarali o svim detaljima posla, o tome kakav vid emisije bi Car vodio, kako bi sve to izgledalo… Iako još uvek nije potpisan ugovor, oni su se fenomenalno razumeli i pregovore privode kraju kako bi što pre započeli pripreme za novi format – rekao je dobro upućen izvor za Alo!, i dodao:

– Filip je oduševljen ponudom koju je dobio. Srećan je što je neko prepoznao njegove kvalitete i već sebe vidi kao voditelja. Olakšavajuća okolnost mu je i što će raditi sa Anđelom koju godinama poznaje i koja će mu pomoći oko tehničkih stvari koje još uvek nije savladao. Sa nestrpljenjem iščekuje da počne sezona i da prvi put stane pred kamere, ali ne u svojstvu zadrugara.

Dalila otišla sa Hajpa

Foto: ATAIMAGES

 

Dalila Dragojević, bivša FIlipova devojka je naprasno otišla sa “Hajp televizije”, a razlog još nije poznat.

“Obaveštavam sve ljude koji me prate i koji me vole, kao i one što me ne vole, da od danas nisam zaposlena. Odlazim u miru”,  napisila je Dragojevićka na svom Instagramu.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Haos u najavi! Večeras se Ana Ćurčić suočava sa Zvezdanovim prijateljem

sledeća vest

Originalni tekst