Bivši suprug Divne DNK Almir Asanović otkrio je za Informer da piše knjigu o Ani Ćurčić u koju je zaljubljen, te da planira i da snimi film o njihovoj ljubavi.

Almir Asanović u javnosti se predstavlja kao pilot, a šira publika ga je upoznala kao bivšeg muža rijaliti učesnice Divne DNK. Ipak, poslednjih se dana naširoko pisalo o njegovoj opsesiji drugoplasiranom učesnicom “Zadruge” Anom Ćurčić, a Asanović sada za Informer otkriva nešto više o ovome:

Foto: ATAIMAGES

Ana Ćurčić

Pišem knjigu o Ani Ćurčić jer sam ludo zaljubljen u nju. Zvaće se “Nalet iznad zadrugarskog gnezda” i počinje tako što Ana leži sva polomljena u “Beloj kući”, a ja prelećem avionom kako bih je spasio od Zvezdana Slavnića. Što se tiče filma, on će se zvati “Srpsko-ruski Top Gan”. Film će početi mojom žitovom pričom. Čekam 27. septembar kada je Anin rođendan da joj priđem i pokažem da joj da je istinski volim, tada ću doći u pilotskoj uniformi.

Foto: printscreen facebook

Almir Asanović

Učesnica “Zadruge” Divna DNK, pre Marka Kocića, bila je pet meseci u vanbračnoj zajednici sa Almirom, a on je sada istakao da je sa njom bio isključivo iz sažaljenja, te da sumnja da je u mogućnosti da se ostvari kao majka.

Divna ima mnogo pokvarenu dušu. Napravila me je da sam nepsimen i da nisam pilot. Ja sam se od nje razveo jer nisam mogao da imam seksualne odnose sa njom. Nije me privlačila. Divna nije žena za seks. Ona je mene gledala u “Provodažijama” i prosula mi je priču da je silovana. Kasnije me je prevarila sa Markom Koćićem – priča Asanović, pa nastaljva:

– Ja sam nju vodio i na VMA, kada su mi rekli da ona nije za seksualne odnose. Ja ne verujem da je ona rodila ono dvoje dece. To su Markova deca, on ima toliko žena – zaključuje Asanović za Informer. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst