Fudbaleri Crvene zvezde boriće se u direktnom duelu sa Bodom boriti za plasman u Ligu šampiona, a bivši fudbaler Partizana Bojan Zajić otkrio je crveno-belima nedostatke “žutih“ iz Norveške.

БИВШИ ФУДБАЛЕР ПАРТИЗАНА ПОМАЖЕ ЗВЕЗДИ? Ево га би црвено-бели против Бода требали да потраже шансу

FOTO: V. N.

 Bodo deluje dobro, pratim ih redovno, ali moram odmah da kažem da su prethodnih godina bili nekako upakovaniji i bolji. Jesu u takmičarskom ritmu, međutim i oni se i dalje traže. Baš sam gledao utakmicu sa Vikingom koju su igrali kod kuće. Bilo je 1:1, Viking je promašio penal. Izgubili su od Sanderfjorda, što znači da imaju slabosti – rekao je Zajić za Mozzart Sport, a onda nastavio:

– Da krenemo od slabosti šampiona Norveške. Oni su školovana ekipa, ulaze u igru kroz pas. Tu znaju da pogreše, pošto su im štoperi i golman nešto slabiji. Možda bi Crvena zvezda trebalo da tu potraži šansu. Moraće da bude defanzivno stabilna, da pokuša u početku da ih smiri. Kada rano daju gol dobiju na samopouzdanju i igraju kao u transu. Nije to neka vatrena publika kao u Beogradu, ali sever Norveške i ceo ambijent je vrlo specifičan.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Takođe, Bodo igra na veštačkoj podlozi, što bi moglo da predstavlja problem crveno-belima.

– To je kao da igrate po staklu. Lopta samo leti. I krajnje je legitimno što oni to koriste, velike probleme ovde su imali Roma, Ajaks, Milan… Samo što mi je tada Bodo bolje izgledao. Mada i sada trče kao na motoru, imaju specifične automatizme igre. Kada protivnik izgubi posed, spremni su da u tri, četiri sekunde dođu do gola. Odmah traže dubinu, jer su tako selektirani. Brzi, nešto manjeg gabarita igrači.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Naveo je i da Zvezda mora da drži što duže loptu u svom posedu.

– Zvezda mora kako zna i ume da što duže drži loptu, da tako obara ritam. Povremeno i da izlazi u presing i pokuša da iznenadi Bode. Oni na to nisu navikli, niti su sigurni u tim situacijama. Ako se bude samo branila i ispucavala loptu, neće biti dobro. Oni to vole. Dobri su po oduzetoj lopti – rekao je Zajić.

Za kraj je istakao da bi Zvezda trebalo da ponovi utakmicu sa Salcburgom.

– Pa bilo bi dobro da Zvezda ponovi tu utakmicu sa Salcburgom iz Beograda. Neka bude 0:0. Samo što ni tada posao ne bi bio završen. Zvezda ima odličnog trenera, Milojević je I taličan što se tiče kvalifikacija za Ligu šampiona. Mada I trener Bodoa je dobar stručnjak, cenjen u Norveškoj. Za Zvezdu bi bilo dobro da se I ove vrućine u Beogradu nastave. Biće im teško da se adaptiraju – završio je Zajić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

KO ĆE NASLEDITI NOVAKA ĐOKOVIĆA? Siner se nameračio na tron, ali ako neko zna kako se Italijan pobeđuje to je onda Zverev

A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

A POSLE „PROKLETA JE AMERIKA“: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se „prelilo“ na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao. Dva dana nakon što je isplivao najnoviji snimak sa te proslave, NBA liga je – pohvalila Jokića.

18. 08. 2024. u 20:05

Originalni tekst