Bivša zadrugarka Rebeka Popović danas izgleda gotovo neprepoznatljiva zbog plastičnih operacija o kojima je sada progvorila.

Rebeka je u potpunosti promenila svoj izgled, ljudi konstantno komentarišu njenu drastičnu promenu. Bivšoj zadrugarki čak ni oblik očiju više nije isti, ona sada izgleda kao „lutka“ bez mana.

Rebeka Popović je jednom prilikom na svom Instagram storiju otkrila da je svašta radila na sebi.

– Nije tajna da sam pristalica plastične hirurgije. Svašta nešto sam na sebi korigovala naravno, uz smernice najboljeg tima. Ako mene pitate svašta bi ja još bocnula, mi žene uvek bi nešto menjale – napisala je Rebeka na svom storiju.

Foto: printscreen/Instagram

 

Inače, ona je svojevremeno priznala i da Rebaka nije njeno pravo ime, već da joj je kršteno ime Spomenka.

Foto: printscreen/Instagram

 

– Mene je tata dobio jako kasno, ja sam njegovo prvo dete. Ni njegova rođena sestra nema dece. Između ostalog, on je pričao kako je dobio sina, bio je ubeđen da sam dečak. Međutim, to se mojoj mami nije svidelo, pogotovo zato što sam ja bila dva meseca u bolnici. Pre nego što sam krenula u školu, dobijala je histeriju. Kad sam krenula u školu, menjali su mi papire. U krštenici se zovem Spomenka, a onda je moja mama izabrala da se zovem Rebeka zvanično sa 16 godina. Moja mama je tako želela, ali moj tata je želeo narodno ime. Mama je čitala knjigu od nekog književnika o Rebeki koja je bila balerina – objasnila je Rebeka.


sledeća vest

Originalni tekst