Bivša “uraganka” Sanja Vučić kupila je stan od 270.000 evra na Vračaru!

Luksuzna nekretnina u elitnom delu prestonice ima 90 kvadrata, a temperamentna Kruševljanka planira da se u nju useli u septembru, kada svi radovi budu gotovi.

Sanja je za stan štedela godinama! Još dok je bila u popularnoj ženskoj grupi “Harikejn”, sa kojom je nastupala svakodnevno, ostavljala je novac sa strane kako bi jednog dana sebi obezbedila krov nad glavom. Od kada se iz Kruševca preselila u Beograd, bila je podstanar, i to baš na Vračaru, u koji se bukvalno zaljubila. Prijatelj joj je pomogao da kupi stan u izgradnji, i to po povoljnoj ceni. Za kvadrat je izdvojila 3.000 evra, a pošto stan ima 90 kvadrata, iskeširala je 270.000 evra – kaže dobro obavešteni izvor za Informer i otkriva kako izgleda pevačicina luksuzna nekretnina:

Foto: Instagram

 

Stan ima dnevnu i dve spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, dva kupatila i ogromnu terasu. Zgrada ima portira i kamere, ali i privatan parking za stanare.

Vučićeva je sačuvala pare i za sređivanje stana:

Osim vrtoglave cifre koju je dala za svoj budući dom, Sanja je angažovala i arhitektu da joj pomogne oko njegovog uređenja. Poručila je i nameštaj po meri koji se uveliko radi. U svemu joj pomaže i mama, koja na terasi sadi cveće, postavlja lampe, ljuljaške… Viđam je svakog dana kako briše prozore i svojoj mezimici ispunjava sve želje.

Prema njegovim rečima, pored majke, u sve je uključen i pevačicin dečko Nenad Cicmil, sa kojim Sanja trenutno živi u Srpskoj Atini. Kada ona ima nastupe, biznismen nadgleda radove.

Foto: Instagram

Sanja i Nenad

Mada vodi noćni klub, Nenad svakog jutra ustaje rano i odlazi do stana, kako bi proverio da li sve ide po planu. Sanja bi trebalo da se useli u septembru, a dotad će živeti kod njega u Novom Sadu. Razgovaraju i o tome da Nenad pređe kod nje i da nastave zajednički život u Beogradu, ali još nisu doneli definitivnu odluku – objašnjava izvor za Informer.

Pevačica planira da se u stan useli pošto završi sa nastupima koje tokom leta ima na Crnogorskom primorju. Nakon toga, prirediće veliku žurku za prijatelje i porodicu, sa ićem, pićem i muzikom.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst