Pjevač Darko Filipović nedavno se našao u centru skandal pošto ga je supruga Jasmina navodno prevarila sa njegovim drugom, pa je poslije 12 godina uslijedio razvod braka.

-Bolje dobar razvod nego loš brak! U kontaktu smo samo zbog kćerke i ne bih to više komentarisala jer nisam javna ličnost. Pozovite Darka – rekla je Jasmina tada, nakon čega se oglasio i Darko.

-Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne mijenjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote – dodao je Filipović tada.

Međutim, folker nije mnogo čekao, pa su ga mediji usnimili jednom prilikom sa plavušom na benzinskoj pumpi. Njih dvoje sjedili su tada za stolom i pričali u opuštenom izdanju, a i u tokom boravka na moru često je bio snimljen u društvu djevojke.

Pjevač je posljednje vrijeme veoma aktivan na društvenim mrežama, gdje obavještava fanove sa svog putovanja po Aziji, a trenutno na Tajlandru uživa sa kolegom Urošem Živkovićem. Darko se, po svemu sudeći, provodi fantastično, hedonistički koristi sve blagodati Tajlanda, pa je bio na masaži, a čak je i sjeo na ulici da mu operu noge.

(Express / Grand.nova.rs)

Originalni tekst