Izvršni direktor “Granda” odgovorio je na ove prozivke i odbrusio Karleuši da joj očigledno fali popularnost čim ga stalno pominje!

Ata image

 

Baba Vanga

Medijski rat počeo je kad je Karleuša na Instagramu objavila svoje “proročanstvo” za “Zvezde Granda”. Ona je “predvidela” da takmičenju, ali i većini članova žirija, sledi totalna propast!


Isprozivala Viki i Cecu

Viki Miljković će platiti da joj neko napiše knjigu ‘Kako sam sedela pored JK’. Ceca i ‘deca’ će preći u ‘Zadrugu’

“‘Zvezde Granda’ će se ugasiti. Zbog lošeg rejtinga biće prebačeni u noćni termin od dva do pet utorkom, a onda i potpuno ukinuti. Saša Popović će se preseliti u Opatiju. Tamo će kupiti novi brod, koji će jedno jutro isploviti i tada će poslednji put biti viđen. Lokalno stanovništvo će pričati o ukletom brodu koji zastrašuje turiste”, napisala je Jelena na ovoj društvenoj mreži.

Ona se zatim osvrnula i na “sudbinu” ostalih članova žirija:


Voli bajke

Karleuša je talentovana da piše bajke. Svake subote brojke pokazuju da imamo sjajan rejting

Aleksandar Milić Mili

“Viki će platiti da joj neko napiše knjigu ‘Kako sam sedela pored JK’. Od prodaje će živeti skromno u nebitnosti do kraja života. Đorđe David će biti žrtva grupe građana koja će ga sačekati ispred ulaza, revoltirana njegovim postojanjem. Na suđenju će biti oslobođeni krivice, a zatim i odlikovani. Ceca će sa ‘decom’ preći u ‘Zadrugu’ i potpisaće ugovor po kom ne sme da progovara. Marija će roditi bebu i nastaviti muzičku karijeru. I Ana Bekuta će nastaviti sa blistavom karijerom. Mili, Bosanac i Snežana i dalje će sedeti u ‘Zvezdama Granda’ jer im niko neće reći da se to odavno ne emituje”.

Viki započela rat

Karleušu je na ovaj medijski rat navela Viki Miljković. Ona je na Instagramu objavila snimak iz prošle sezone “Zvezda Granda” u kom JK kritikuje Nermina Handžića, koji je uprkos tome pobedio u takmičenju.

– Tako ti je to kad biraš Viki za mentora. Ona ne može da ti objasni ni šta je dikcija, akcenat, tempo… – govori Jelena u pomenutom snimku.

Odličan rejting

printscreen instagram/karleusastar

 

Saša Popović je odmah odgovorio Karleuši. On smatra da je pevačici krivo što nije deo jedne od najgledanijih emisija u regionu!

Pošto nas često pominje, čini mi se da Jeleni baš nedostajemo! Očigledno joj fali popularnost koju donose “Zvezde Granda” jer zna da su naši rejtinzi nedostižni! Nije lako kada nisi u najgledanijoj emisiji u regionu – kaže izvršni direktor “Granda”.

Poruku za JK ima i Aleksandar Milić Mili:

Prntscreen Pink

 


Talentovana je da piše bajke. Brojke svake subote pokazuju da imamo sjajan rejting!

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst