Nenad Lazić, poznatiji kao Neca, vratio se iz Turske nakon operacije želuca, te otkrio kako je sve proteklo i kako se trenutno oseća.

Bivši učesnik rijaliti šou programa „Zadruga“, Nenad Lazić Neca, odlučio je da operacijom želuca u Turskoj reši problem sa viškom kilograma.

Foto: Instagram prntscreen

 

Neca se nakon operativnog zahvata oglasio na svom Tiktok profilu, a sada je, po sletanju u Beograd otkrio kako je sve prošlo, te i kako se trenutno oseća.

– Sve proteklo u najboljem mogućem redu. Ja sam najviše paničio i zbog toga sam sebi izazvao neke reakcije, kao povišena temperatura, pritisak i sve to. Ostalo je sve bilo u najboljem redu. Niti sam osetio bol, niti mučnine. Doktori su konstantno bili uz mene i stvarno se osećam savršeno, kao da nisam bio na operaciji – rekao je zadrugar, pa dodao da je bio uplašen:

– Bio sam uplašen, nesrećni slučajevi se dešavaju u bolnicama koje nisu proverene, uvek treba proveriti. Sad mogu da igram, mogu da pevam, mogu sve da radim. Brinuli su o meni i mama i Peca, čak su i ljudi sa fakulteta su zvali to moram da kažem. Svi koji me vole su se zabrinuli, ali javljao sam se na Tik toku svima. Nakon operacije osetio sam bol kao kad imate upalu mišića. Posle zahvata mi davali lekove protiv bolova.

Foto: ATAIMAGES

 

Neca je otkrio i kakvu hranu će u narednom periodu konzumirati:

– Ovo je bio jedini način da ja smršam, jer sam bio lenj. Sad uopšte nemam apetit, ali pijem vitamine i sve ono što mi je potrebno. Prvih nedelju dana ne smem da jedem ništa samo lekovi i vitamini, sledeće nedelje mogu malo čorbice, pa kasnije kašice. Krećeš ispočetka kao neka beba – zavšio je Lazić.


Hit snimak Maje i Uroša: Stanić zaboravio pola azbuke:

sledeća vest

Originalni tekst