Darko Tanasijević, voditelj “Pink” televizije, otkrio je jednom prilikom nekoliko informacija iz svog života, za koje javnost nije znala.

Darko Tanasijević, voditelj “Pink” televizije, otkrio je jednom prilikom nekoliko informacija iz svog života, za koje javnost nije znala.

Danas radi kao novinar i voditelj , a tokom osnovne škole, a kasnije i srednje, letnje raspuste koristio je na najrazličitije honorarne poslove koji su mu donosili džeparac.

Foto: ATAimages

 

U osnovnoj sam tokom leta zajedno sa svojom drugaricom Marijom prao šoferšajbne automobila na pumpi naših prijatelja i bilo nam je top – rasturali smo se od para! Kasnije, u srednjoj, konobarisao sam u kafiću kod Ace, druga mog brata, radio čak i na stovarištu, sa tada svojih pedesetak kilograma! Sećam se da su mi vlasnici stovarišta, inače roditelji Ane, moje školske drugarice, nakon 3 meseca rada tokom raspusta rekli:”Bili smo ubeđeni da ćeš odustati posle dva dana, ali ostao si do kraja, svaka ti čast”! I verujte mi, na sve sam to ponosan! A svoje prve korake u svetu novinarstva tada sam već imao na lokalnom radiju.

Deo Pinka već je dugo, a pre deset godina na audiciji za nova TV lica bio je odbijen.

Te 2013. godine upisao sam novinarstvo na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, gde sam se preselio nedelju-dve pre početka predavanja. Baš u to vreme Pink je organizovao audiciju za nova TV lica i ja sam, naravno, otišao da probam. Kada sam tadašnjem kasting menadžeru rekao koliko u stvari imam godina i da sam se tek doselio u Beograd i da krećem na faks, rekao mi je u šali da on ne želi da ga moji roditelji krive što nisam završio fakultet, da sam veoma mlad i da će moje vreme tek doći i da je najbolje da ga poslušam, da se posvetim fakultetu koji sam tek upisao, a da će mi prilike kasnije svakako doći. Ozbiljno sam se smorio i razočarao tada, ali sada mi je drago što je sve ispalo tako i što se ispostavilo da je ispravno postupio i razmišljao, umesto mene nezrelog, o tome šta je najbolje za mene. S druge strane, to me je motivisalo i da se “zainatim” i eto, već na trećoj godini faksa ukazala se nova prilika, dobio sam posao i danas sam tu gde jesam. Ne kaže se džabe “sve u svoje vreme” – ispričao je Darko jednom prilikom.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

'Pačavra' pada u zaborav, Miksi ima novi izraz! Kulićeva izvređala Slađu u programu uživo, pa joj dala novi nadimak!

sledeća vest

Vesti

Predsednik Vučić u dvodnevnoj poseti Mađarskoj

Politika

Predsednik Vučić u dvodnevnoj poseti Mađarskoj

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće od danas u dvodnevnoj poseti Mađarskoj tokom koje će prisustvovati ceremonijama obeležavanja Dana državnosti Mađarske i otvaranja Svetskog prvenstva u atletici – Budimpešta 2023.

Ostavka za ostavkom za Kosovu! Anđela Simić rekla Starčević o takozvanom protestu protiv nasilja u Jagodini: Lutovac nek se zapita zašto mu ne dođe ni tridesetak ljudi! Livnica braće Jeremić prodaje makete manastira Vraćevšnica od bronze: Novac doniraju za obnovu ove svetninje Društvo sudija Srbije: Dojčinovičć i KRIK dovode  javnost u zabludu!

Reagovali na neistine

Društvo sudija Srbije: Dojčinovičć i KRIK dovode javnost u zabludu!

Povodom komentara i izveštavanja „Mreže za istraživanje kriminala i korupcije“ (KRIK) o nepravnosnažnoj presudi Višeg suda u Beogradu, kojom je delimično usvojen tužbeni zahtev pa su “Mreža za istraživanje kriminala i korupcije” (KRIK) i Stevan Dojčinović obavezani da tužiocu Predragu Koluviji solidarno na ime naknade nematerijalne štete zbog povrede prava na pretpostavku nevinosti, Društvo sudija Srbije reagovalo je saopštenjem koje u celosti prenosimo

Originalni tekst