Folk pevač 2018. godine doživeo je nezgodu nakon koje je jedva preživeo, sada je otvorio dušu o najtežim danima

Darko Lazić imao je tešku saobraćajnu nezgodu pre šest godina, posle koje je 23 dana bio u komi i mnogi su mislili da se iz nje neće probuditi. 

Foto: Zoran Sinko

 

On je, gostujući u podkastu „Radin i Rodin“ na Tiktoku, prvi put opisao scene i priviđenja koje je imao dok je bio na aparatima za održavanje života.

– Ja sam imao saobraćajnu nesreću u oktobru 2018. i bukvalno sam posle nekoliko sati bio otpisan. Skroz sam potonuo. Bio sam dva meseca u bolnici. Da ne pričam o povredama, koje su stravične: 12 polomljenih rebara, polomljeni kuk, karlica, grudni koš, hematom na glavi, slezina, bubreg… Sve, sve. Disao sam na aparatima mesec dana. Bio sam 23 dana u komi. To je jako čudna stvar. Non-stop sam imao u glavi i viđao sam neke bele ili svetloplave zavese koje su stalno bile tu, letele su. Viđao sam i neke ljude koje ne poznajem uopšte. To malo ljudi zna i, evo, sad sam to rekao. Tih 23 dana kome je trajalo kao da sam legao i odspavao i sutradan se probudio – otkrio je Lazić, a na konstataciju svojih sagovornika da bi to moglo da se shvati kao da je bio na drugoj strani, odgovorio je:

Foto: Novak Đurović

 

– Klinički sam bio mrtav, u komi. Znam da su me reanimirali. To su mi rekli kasnije, tako da, eto, postoji nešto sigurno.

On je potom objasnio šta mu je nesreća donela:

– Loša strana je to što sam bio jako povređen i što i sad imam problem s nogom i s tim povredama. A dobra strana moje nesreće je ta što sam konačno video ko mi ne treba u životu i naučio sam šta neću, a šta hoću – rekao je on.

Foto: Novak Đurović

 

Poseban šok doživeo je kada su mu doktori saopštili da postoji mogućnost da više nikada ne prohoda.

– Ceo taj oporavak je trajao nekih mesec dana, dosta kilograma sam nabacio, baš sam se ugojio. Tada su mi rekli da možda nikada neću moći na noge. Osetio sam se jako bezvredno i na dnevnoj bazi sam jeo. Posle toga sam imao operaciju, sve je krenulo nabolje, dosta sam smršao, spreman da se pojavim jači nego ikada – ispričao je pevač u pomenutom podkastu.

Foto: Novak Đurović

 

Podsetimo, udes se desio na putu Subotište-Brestač, kada se Darko vraćao s proslave. Pevač je sleteo s puta i njegov automobil se prevrnuo na krov. Lazić je tada prebačen je KBC Zemun, gde su mu konstatovane teške telesne povrede, zbog kojih je bio i životno ugrožen. Tri sata nakon udesa pevaču je urađen alko-test, koji je pokazao da je imao 1,39 promila alkohola u krvi, kao i da nije bio vezan u trenutku kada je automobil skrenuo s puta u livadu i prevrnuo se nekoliko puta. Takođe, on je vozilom upravljao bez vozačke dozvole, koja mu je ranije oduzeta zbog prekršaja koje je činio.

Darko Lazić postao instruktor vožnje: Od oduzimanja vozačke do privatnih časova

sledeća vest

TV

Ovako veštačka inteligencija utiče na glasače! Kreirate mišljenje na osnovu materijala koji vam se plasiraju! Vučić smeta Zviceru jer je on jedina prepreka kavačkom klanu u Srbiji! Svaka prilika se koristi da se srpsko slobodarstvo dovede u pitanje!

Live TV

Vučić smeta Zviceru jer je on jedina prepreka kavačkom klanu u Srbiji! Svaka prilika se koristi da se srpsko slobodarstvo dovede u pitanje!

Isplivala je informacija da Radoje Zvicer, vođa ozloglašenog kavčanskog klana, planira atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Kako prepiska sa Skaj aplikacije potvrđuje Zvicer je sa svojim saradnikom, odbeglim policajcem, Ljubom Milovićem kometarisao međunarodnu politiku gde je spomenuo našeg predsednika i rekao da jedino oni, zajedno sa navijačima, mogu „obaliti“ Vučića. Zvicer je osumnjičen za naručivanje i organizaciju više ubistava, koja su počinjena na teritoriji Republike Srbije, Crne gore, ali i drugih zemalja. Ovu priču prokomentarisao je sociolog i stručnjak za bezbednost prof. dr Ilija Kajtez tokom gostovanja u „Info jutru“ na Informer TV.

Srbija ne sme dopustiti da Republika Srpska nestane kao entitet! U Srebrenici jeste bio genocid, ali nad našom zemljom i nad istinom! (VIDEO)

Live TV

Srbija ne sme dopustiti da Republika Srpska nestane kao entitet! U Srebrenici jeste bio genocid, ali nad našom zemljom i nad istinom! (VIDEO)

Srbija će na adrese svih članica Saveta Evrope poslati non-pejper, u kojem će se naći činjenice i jasno pobrojani argumenti zbog kojih tzv. Kosovo ne bi smelo da postane deo pomenute organizacije, pišu današnje „Večernje novosti“. Kako se navodi, u dokumentu će biti popisani svi etnički motivisani napadi na Srbe, otimanje imovine, skrnavljenje crkava, manastira i grobalja, primeri uzurpacije zemljišta na kojem Priština gradi vojne baze, montirani procesi koji se vode protiv naših sunarodnika pred sudovima bez svedoka, kao i to da privremene vlasti više od 4.000 dana odbijaju da ispune obavezu iz Briselskog sporazuma i formiraju Zajednicu srpskih opština. Tomislav Bokan, predsednik pokreta Dinara Drina Dunav govorio je na ovu temu tokom svog gostovanja u emisiji „Info jutro“ na Informer TV.

Oni koji su smislili sud za Putina bi prvo morali da pobede Rusiju! Zelenski ne ide ka traženju rešenja i uspostavljanju mira! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst