Slobodan Batjarević Cobe učestvovao je 2007. godine u “Zvezdama Granda” i tom prilikom stekao veliku popularnost.

Nakon učešća, snimio je nekoliko singlova, a onda se povukao iz javnosti. Posvetio se porodičnom životu, a danas živi na relaciji Beograd – Berlin.

Nigde nije bolje nego tamo gde si rođen i gde si odrastao. Posle korone sin je odlučio da se preseli u Berlin jer ima mnogo prijatelja tamo. Korona je bila samo kap koja je prelila čašu da se odluči na taj korak. Hvala Bogu super mu je tamo, živi srećno, zdrav je i to je najbitnije – rekao je pevač i dodao:

Kada sam ja u pitanju živim na relaciji Srbija-Nemačka. Takav način života prati me već dvadeset godina unazad. Ništa se posebno nije promenilo. Deca su mi u Nemačkoj, jedino to je novo, ali je najbitnije da su zadovoljni.

U “Zvezdama Granda” je učestvovao zajedno sa Radom Manojlović, Milanom Stankovićem, Milanom Dinčićem Dinčom i mnogim drugim poznatim pevačima.

Da se skupi cela moja ekipa, tačnije nas sedam finalista, apsolutno bi oborili sve rekorde i gledanosti i posećenosti. Ponovo bi se napunile hale kao nekad, jer je moja sezona takmičara iz 2007. godine zaista bila jedinstvena. Bilo bi interesantno kada bi svi finalisti snimili novogodišnju pesmu i siguran sam da bi gledaoci voleli da nas ponovo vide zajedno.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Zera otkrila na šta troši najviše novca! Nisu u pitanju skupi brendovi, nećete pogoditi bez čega ne može!

sledeća vest

Originalni tekst