Ilda Šaulić već dugo je u braku sa Bojanom Vučkovićem sa kojim ima i kćerku, a njihov brak važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni.

Ipak, Ilda je prije Bojana imala vezu sa muškarcem koji je navodno preko 30 godina bio stariji od nje, što ih nije sprečilo da deset godina budu zajedno i uživaju u velikoj ljubavi, ipak njeni roditelji su bili protiv te veze.

Foto: Rajko Ristić

– Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnericr, jer je zreliji i zna šta želi od života – govorila je Ilda, koja je bivšeg partnera upoznala preko zajedničkih prijatelja.

On je navodno bio uspješan biznismen i osvojio ju je svim kvalitetima koje je ona nekada tražila u muškarcu.

Foto: Espreso

-Bila sam mlada, imala sam 20 godina. Budući da sam uvijek cijenila karakterne muškarce, bivši partner mi je jakom ličnošću odmah privukao pažnju. Moglo bi se reći da je to bila ljubav na prvi pogled, koja je s vremenom dobijala na intenzitetu. Iako su mnogi, kao i ja, vjerovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika – govorila je pjevačica, a kao razlog raskida te veze rekla je da se umorila od čekanja.

– Neke stvari se nisu desile u pravo vrijeme. Kada je naša ljubav bila na vrhuncu i kada sam ja najviše željela brak, porodicu, decu, moj partner nije bio spreman za to. Zatim sam uplovila u svijet muzike i bila zaokupljena karijerom. Ubrzo posle toga on je poželeo sve što sam ja ranije željela, ali moj život je u tom trenutku imao drugi smisao – rekla je Ilda i zaključila:

– Ukoliko dugogodišnju vezu, u trenutku kada osjetite potrebu za tim ne krunišete brakom, obično doživi krah- rekla je.

(Express/ Espreso)

The post BIO JE STARIJI OD NJE TRIDESET GODINA : Ilda Šaulić je prije supruga Bojana ludo voljela biznismena, a Šaban i Goca su se protivili vezi appeared first on Express.

Original Article