Saša Popović u mladosti je bio veliki zavodnik, međutim, pjevačica Biljana Jevtić, u koju je Saša bio ludo zaljubljen rekla mu je “ne”.

  • Jeste, on je mene vidio na nekom takmičenju i kasnije u Kragujevcu. On je zapamtio te bijele čizmice što sam nosila i prišao mojoj prijateljici Radi i pitao “ko je ova djevojka?”. Ona mu je rekla “ma bježi, šta se raspituješ”. “Ne”, kaže on, “ja sam stara čekalica”. Posle smo se upoznali – rekla je Biljana jednom prilikom, a na konstataciju da nije pala na njegov šarm:
  • Pa neka to ostane tajna, sada će on ovo da pročita pa da kaže “a, ovo mi nisi rekla”.

Pjevačica je priznala da stalno obećava da će ostaviti cigarete, te dodaje da se trudi da se zdravo hrani.

  • Jedino što stalno pričam jeste da ću da ostavim cigarete, a nikada nisam na nekoj drastičnoj dijeti, jer to ne mogu da sprovedem u djelo, jer ne mogu da gladujem. Jedem kada sam gladna, ali malo korigujem ishranu. Zato cigarete, to mi je porok – kaže pjevačica.

Biljana se zatim osvrnula na koleginicu Anu Bekutu, kojoj su ona i njen suprug Aca Ilić izašli u susret u jednoj teškoj situaciji.

  • Ona je bila u nekoj teškoj situaciji i onda je preko nekih prijatelja pitala da li bismo joj izdali taj stan, mi smo rekli što da ne. Ona je bila osam godina kod nas u stanu i super smo se slagali, vidimo se, popijemo kaficu, onda je divna žena i prijatelj. Slagali smo se. Ja sam za to da se uvijek izađe u susret svima. Pomogla bih i nekom nepoznatom. Išla sam kolima u grad i vidim ženicu koja se izgubila, bila je dementna i vidim da će nešto da je zgazi kako ide. Šta ću, stanem i uzmem je i vidim da nema orijentaciju i nekako se vratila sebi i odvedem je do kuće. Imam tu crtu plemenitu – otkrila je Biljana.

(Express / Pink.rs)

Originalni tekst