U jednoj emisiji u kojoj je gostovala sa Dejanom Matićem, pevač je dobio neobično pitanje vezano za Suzanu:  Da li je Suzana Mančić odbila ponudu da se slika za indijski “Plejboj”?

Printscreen

Dejan Matić, pevač

Ne – rekao je Dejan, a Suzana je pojasnila:

Nije u pitanju indijski, već hrvatski plejboj koji je prethodio srpskom “Plejboju”. Bilo je možda tri ili četiri godine razlike i ja sam se tu nešto snebivala i odbila sam.

Izgleda da je došlo attain zabune, pa je Matić intervenisao.

Rekao je da je svojim odgovorom hteo da kaže ne da Suzana nije odbila da se slika za “Plejboj”, već da je njen odgovor bio: “Ne”, odnosno da jeste odbila, a voditeljka je otkrila da joj je tada bilo izuzetno neprijatno da se njene fotografije nađu na naslovnici erotskog časopisa.

Printscreen

Suzana Mančić, voditeljka

Ja tada uopšte nisam razmišljala o takvom načinu eksponiranja. Bilo me je sramota. Međutim kad je krenuo srpski “Plejboj” za prvi broj se slikala Olivera Kovačević. Urednica je bila Duška Jovanić koja me je pozvala i rekla mi: “Znaš, samo posebne žene se slikaju za “Plejboj”. Samo žene koje pomeraju granice”. Tu sam ja kažem: “Pa kako ja to da odbijem?!” – rekla je Mančić.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst