Miljko Stojanovićdanas 13:55

Foto: Miljko Stojanović / Danas

U ulici Ive lole Ribara u Zaječaru danas je došlo do havarije na vodovodnoj mreži. Tom prilikom poplavljeno je nekoliko dvorišta i podruma.

Danas oko 12:30 časova došlo je do velike havarije na vodovodnoj mreži. Redakcija Danas obavestila je Vodovod, i glavni ventil je zatvoren.

Međutim, voda koja se izlivala, nemilosrdno je plavila dvorišta. Meštani koji su poplavljeni za Danas kažu da su čuli jak huk.

„Bilo je strašno. Samo sam čuo da nešto žubori, ali mnogo jako. Otvorio sam vrata i video poplavljeno dvorište. Dvorište je uništeno. Šaht mi je poplavljen. Komšiji je poplavljen podrum. Sva sreća što nije voda došla do kuće. Pravili smo barikade“, kaže za Danas Miloš Radić.

Foto: Miljko Stojanović / Danas

Još jedna stanarka ove ulice kaže,da se uplašila kada je videla da voda bukvalno za tren plavi dvorište.

„Ovo je strašno. Mnogo sam se uplašila. Dvorište je pod vodom. Šokirana sam“, poručuje ona.

Radnik Vodovoda koji je došao na naš poziv, kazao je da su zatvorili vodu, a nakon toga pokušaće da pronađu i saniraju kvar.

Foto: Miljko Stojanović / Danas

„Za sada smo zaustavili vodu. Pukla je cev. Tražimo gde je kvar“, kazao je kratko on.

Pristigla je i vatrogasna jedinica, a u toku je izvlačenje vode. Kolika je količine vode tekla, govori činjenica da se voda slivala do Tackove česme, koja je skoro na 500 metara od mesta gde je došlo do havarije.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Povezane vesti

Najnovije

Društvo

Originalni tekst