Sita Ahmić, sestra rijaliti učesnice Aneli Ahmić, na svom Instagram profilu prokomentarisala je eksplicitni snimak svog bivšeg zeta Asmina Durdžića i njegove tvrdnje da je imao intimne odnose sa njom.

Juče se u javnosti pojavio snimak na kojem Asmin ima intimne odnose pred punom sobom ljudi u jednoj hotelskoj sobi.

Foto: Prntscreen Pink TV

 

Nakon skandala, Durdžić se oglasio i otkrio da je ta devojka na snimku njegova bivša svastika Sita Ahmić.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Nakon skandolazne tvrdnje oglasila se Sita Ahmić koja je zgranuta ovim postupkom, te ga nije štedela ni ovog puta. Sita je pomenula i ljude koji su ga javno podržavali, a evo da li je promenila mišljenje o istim.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Šta reći, a ne zaplakati? Mogu samo da se smejem kako se osoba sama može prosuti i ispaliti raketu na sebe. Bilo bi suludo da se pravdam, kada je svakome sve jasno kao dan. Čak i oni za koje sam imala najgore moguće mišljenje, što su mesecima stajali uz njega su jasno i glasno oprali ruke i istupili. Bilo bi suludo uopšte objašnjavati da to nisam ja jer je logično i očito. Sramota me s kim moja sestra ima dete i koga nam je dovela u naše živote, ali ničija nije gorela do zore – istakla je Sita koja je u šoku zbog celokupne situacije.

Nakon nje, oglasila se i starleta Stanija Dobrojević, Asminova bivša devojka, koju je Aneli optužila da joj je „otela“ Durdžića.

U šoku sam. Šta da vam kažem. Nemam reči i ne mogu sada da pričam – rekla je starleta za Pink.rs.


Preminuo poznati komičar! Zvezda serije

sledeća vest

Originalni tekst