Pevačica Biljana Sečivanović već uveliko planira veliko porodično slavlje, a razlog je punoletstvo njenog mezimca.

Sin Biljane Sečivanović, Matija, će u aprilu postati punoletan, a ponosna mama kaže da su već uveliko počele pripreme za ovaj dan.

Biljana ne krije koliko je uzbuđena zbog njegovog punoletstva i otkriva kako teku pripreme.

Foto: Instagram/printscreen/biljanasecivanovic

 

Napuniće u aprilu 18 godina, zakazali smo slavlje i već polako organizujem sve što treba. Svakako moram da povedem računa o svemu, tu će biti dosta drugara i dece, pa će konzumacija alkohola biti najveći problem, ali poznajući svoje dete mislim da tu neće biti razloga za zabrinutost. Poznajem i njegove drugare, svi su dobra deca – otkrila je Biljana za Grand.

Foto: Foto: Instagram/biljanasecivanovic

 

Sečivanovićeva ističe da je njen naslednik skroman, lepo vaspitan i da nije imao posebne zahteve za svoj 18. rođendan, ali će mu ona svakako prirediti lepo iznenađenje.

Biće neki skroman poklon, već je položio vožnju i auto je dobio. Za taj rođendan će biti neki gost iznenađenja za koga on ne zna, to će biti poklon – zaključila je Biljana.

Podsetimo, Sečivanovićeva se predstavila 2008/2009. godine u emisiji “Zvezde Granda“. Biljana je na finalu koje je održano u Beogradskoj areni 2009, ušla u top 12 takmičara, ona je kao nagradu dobila da snimi pesmu. Ovim učešćem, Sečivanovićeva je osugrala put ka „Zvezdanom nebu“.


Ova pevačica je odbila pesmu koja je Prijovićku vinula u zvezde: Evo o kome se radi

sledeća vest

Originalni tekst