Važili su za jedan od najsladnijih parova Jugoslavije

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Masimo Savić iznenada je preminuo u 61. godini.

– Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga sveta, u našim će dušama živeti večno; nasmejan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umetnosti. Zauvek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna – stoji u objavi kojom su se supruga Eni i ćerka Mirna oprostile od Masima. 

Mnogo pre Eni, Masimo je voleo Bebi Dol.

Važili su za jedan od najskladnijih parova Jugoslavije 1980-ih, a iako iako je odavno okončana, uvek iznova interesuje javnost.

Ovaj par se upoznao u avionu, a Bebi je otkrila da tada nije gajila nikakve simpatije prema Masimu.

– Taman sam se vratila iz Egipta i bila sam u nekom avionu kada su mi prišli ljudi da upoznam Massima Savića. On je bi pristojan, sećam se tada je imao veliki hit. Odmerila sam ga, ali, da se niko ne uvredi, pomislila sam da je gej – prisetila se pevačica.

Njihova romansa je počela tek kasnije jer je Masimo bio jako uporan i jednom je dočekao Bebi Dol na aerodromu sa cvećem.

Masimo Savić, Bebi Dol
foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

– To je bilo jedno vrlo veselo društvo, od otprilike desetak ljudi. I bili smo ludi kao puška, svih deset. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći. Živeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živeli smo intenzivno, lepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to – izjavio je Masimo.

Njih dvoje su bili jako skladan par, iako je možda teško poverovati u to. Bebi Dol je uvek isticala kako je upoznala njegovu majku i da ju je ona mnogo volela.

Oni su se na kraju ipak razdvojili, a razlog nikada nije do kraja otkriven, međutim ono što su oni rekli je, pomalo, bizarno.

– Nismo mogli da se dogovorimo gde ćemo biti. Da li u Istri, Zagrebu ili Beogradu – otkrila je Bebi Dol.

Bebi se kasnije udala za Aleksu Todorovića, dok se Masimo oženio Enom Kondić i sa njom ima ćerku Mirnu.

Originalni tekst