Peđa je za Informer ispričao da je uplašen, ali i besan zbog onoga što se dogodilo njegovoj naslednici.

Glumac Peđa Damnjanović se danas oglasio na svom Instagram profilu i tom prilikom je ispričao kako je njegovu petnaestogodišnju ćerku presreo manijak na ulici. On je nju uhvatio za ruku, sve vreme joj govorio da je lepa i tražio joj broj telefona. Hana je uspela nekako da pobegne od njega i odmah je pozvala oca. 

Informer je sada stupio u kontak sa Peđom, koji ne može da sakrije bes zbog onoga što je njegova ćerkica danas doživela. 

– Sada ja patroliram ovde Banovim brdom, da vidim da li je moguće da živimo ono što gledamo u serijama. Besan sam iskreno da vam kažem i uplašen, a pre svega besan. Sada sam bio u policiji, oni još uvek nemaju fotografije tog manijaka, jer da imaju ja bih prvi to objavio na mrežama. U policiji su nam uzeli detaljne izjave. Ja se sada vozim po Banovom brdu i gledam da li negde imaju sigurnosne kamere oko mesta gde se to desilo – ispričao Peđa, a zatim opisao kako manijak izgleda. 

– To se isto desilo pre dve, tri godine u blizini njene škole i Hana mi kaže da joj je taj manijak zaličio na onog čoveka kog je viđala kod svoje škole. Ona je bila prestravljena u trenutku i pitanje koliko može da ispovezuje sve. Hana je zapamtila da taj čovek ima crnu, kraću kosu, crnu bradu, krive gornje zube i izrazito žute – rekao je on. 

Glumac kaže da uplašio kada ga je ćerka pozvala, pa se osmah obratio policiji. 

– Kada me je ćerka zvala i ispričala šta se desilo, ja sam odmah pozvao policiju i do detalja objasnio sve, oni su mi rekli da će odmah poslati patrolu. Onda smo ćerka i ja otišli do policije da damo izjavu. Uplašen sam, a pre svega besan i ne znam šta bih uradio tom čoveku da ga sada sretnem – izjavio je glumac i istakao da se njegova naslednica nakon svega oseča dobro: 

– Hana je dobro sada, hvala Bogu ništa se nije ozbiljnije desilo – rekao je Peđa za Informer. 

sledeća vest

Originalni tekst