Starleta Maja Marinković i jutjuber Bilal Brajlović okončli su svoju vezu, a nakon njenog gostovanja u emisiji “Narod pita” u kojoj se našla sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem, Bilal je dobio napad ljubomore i zapretio joj samoubistvom ako mu se ne javi.

Brajlović je žestoko izvređao Marinkovićevu, koja je objavila celo dopisivanje na svom Instagram profilu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Prvo ti šalje poruku i gledate se, a onda ovo. Šopićka pita je l’ postoji šansa da završite večeras zajedno, a Maja: “Pitaj njega”. Od*ebi od mene zauvek. Ja odo’ sad daleko. I odo’ da pijem. I nikad me nećeš naći. Hvala ti za sve – napisao je Bilal, a na Majinu konstataciju da je ovim pokazao svoje pravo lice, Brajlović joj je odgovorio:

Foto: Printscreen/Instagram

 

Je*eš se… Je l’ si sa njim? Samo reci, je l’ sam to zaslužio? Odgovori mi samo. Toliko me voliš, baš si se potrudila, poslala dve poruke – napisao je on, a Maja je prokomentarisala:

Tako sam i ja zvala – nisi se javljao. E sad ćeš da vidiš.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Bilal je bio šokiran njenim ponašanjem, a zatim je počeo da joj preti da će se ubiti.

Je l’ moguće ovo? Dan jedan nisi izdržala. Ne znaš nikome da kažeš ne. Sve prihvataš, ne možeš da ih odbiješ. Od Janjuša do svakog… To si ti… Ja samo sam ginem… Ubiću se sad! Svega mi na svetu! Javi se odmah! – napisao je on i nastavio:

Foto: Printscreen/Instagram

 

Ok. Nek te je*be Janjuš! Nisi ti kriva. Ja odoh da se ubijem! Ćao!

Foto: Printscreen/Instagram

 

Brajlović ju je još jednom pozvao kako bi razgovarali, ali se Marinkovićeva i dalje nije javljala.

Je l’ te imalo stid da mi ovo radiš? Znači ne odgovaraš, sa njim si… Hvala ti… Odoh da se ubijem. Alaha mi. Ćao Majo – poručio joj je Bilal, a kada starleta nije odgovarala ni na pretnje da će sebi oduzeti život, jutjuber je nastavio sa emotivnim ucenama:

Foto: Printscreen/Instagram

 

Hoćeš li se javiti? Oduzimaju mi mobilni. U hitnoj sam. Stomak sam izbo sav, sje*bo sve, a ti se je*eš… Umirem, a ne javljaš se…

Foto: Printscreen/Instagram

 

Fu*so najveća… Droljetino… Kako te je*e Jaško… Je*em ti pleme u pi*ku! Savsam krvav, na krevetu, u bolnici, dok se ti ka*aš.

Maja je zatim objavila još jedan stori i okrivila Bilala da je bio u alkoholisanom stanju i na opojnim supstancama.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Toliko o finom dečku koji je tu noć bio na opojnim supstancama i bio pod dejstvom alkohola… Ne želim da ljudi imaju pogrešnu sliku o meni. Izvolite primer kako se jedan divan dečko ophodi prema devojci, koji je sinoć molio Boru da me pljuje u emisiji, jer mi je on rekao da on nema veze sa tim, da je sve to Bilal molio da priča o meni… Dečko koji je bolesno ljubomoran, koji me ucenjuje svaki put kada odem u emisiju, a onda dobijem ovakve poruke! Ja ružnu reč nisam rekla, ali ako neko misli da sa mnom može da dobije rat, jako se za*ebao! – napisala je maja u poslednjoj objavi.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst