Barbara Bobak je prokomentarisala i današnju muzičku scenu, pa navela zašto joj se koleginica Tea Tairović ne dopada kao izvođač.

“Mladih kolega ima baš mnogo i to ne mogu da ispratim. Volim Daru Bubamaru, ali ona nije mlada zvijezda. Poštujem Teu Tairović, ali nisam ljubitelj njenog bugarskog melosa i takvih tekstova, pa ona iskreno nije moja šoljica čaja”, rekla je Barbara u jednoj emisiji.

Barbara priznaje da je zbog veze sa Lazićem izgubila prijatelje i da je poslije raskida morala da potraži stručnu pomoć da bi se dovela u red.

“Zbog veze sa Darkom prodali su me mnogi ljudi, ali hvala im što sam shvatila kakvi su. Ta veza je bila disfunkcionalna i nismo opstali jer za odnos nije važna samo zaljubljenost. Smetalo mi je najviše njegovo ponašanje prema meni. Na to se ne bih vraćala jer sam sve to riješila sa stručnim ljudima. Išla sam na psihoterapiju i idem i dalje. Da me sve to ne bi pojelo, posjećujem terapeuta s kojim razgovaram o svemu što mi se dešava. Javni život nije lak, izašla sam iz zone komfora, ali ja se ne žalim, a na terapije idem da ne bih izgubila sebe”.

(express/mond)

The post BILA U CENTRU PAŽNJE ZBOG VEZE S PJEVAČEM, PA OPLELA PO KOLEGICI: Ne sviđa mi se Tea Tairović! appeared first on Express.

Original Article