Bila sam na ivici da DIGNEM RUKU NA SEBE: Mira Banjac progovorila o teškom periodu, pa otkrila šokantne detalje iz svoje prošlosti! (FOTO)

0
83

AKTUELNO

Domaći

Bila sam na ivici da DIGNEM RUKU NA SEBE: Mira Banjac progovorila o teškom periodu, pa otkrila šokantne detalje iz svoje prošlosti! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Story.rs, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić ||

Odlučila da otkrije sve.

Popularna glumica Mira Banjac u svojoj velikoj ispovesti se prisetila detalja iz svoje karijere, ali i situacija koje i nisu bile tako lepe u njenom životu.

Mira je završila Pozorišnu školu u Novom Sadu 1950. godine. Za vreme Drugog svetskog rata bila je godinu dana u Prvoj proleterskoj brigadi. Perioda odrastanja ne voli da se priseća i ističe da se nikada ne bi vratila u to vreme.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ja, u stvari, uopšte i nisam bila dete. Bila sam, eto, neko biće. Drugo, živela sam kod babe. Moj otac je bio Amerikanac. Doveli su ga ovde kad je imao dvadeset i neku godinu. Nije ni znao srpski, oženili su ga mojom majkom koja je bila lepa devojka – rekla je Mira.

Prisetila se Mira Banjac, a onda nasatavila da su njeni roditelji živeli svega četiri godine zajedno, a onda se tata vratio za Ameriku, s obećanjem da će poslati njenoj mami papire za nju i malu Miru. Želeo je da i one dođu. Obećanje je ispunio, ali se desilo nešto što će dugo pamtiti.

pročitajte još

UVENULA BIH KAO BILJKA DA NE RADIM! Mira Banjac aktivno snima serije i filmove u 90. godini, a evo zbog čega je odustala od pozorišta!

Moji ujaci nisu dali. I tako, mi ne odosmo. Onda je majka otišla u Beograd, gde se zaposlila. Kada su zatvorili granice između Srbije i Hrvatske, ona je ostala u Beogradu, ja u Erdeviku, gde sam i rođena, kod babe i tetke po ocu, koja je takođe došla iz Amerike i slabo govorila srpski. Te dve žene su se strahovito svađale, a ja sam živela u tome i u čežnji za majkom. Zbog njih dve, bake i tetke, nikada nisam naučila engleski – govori glumica.

Nakon što je diplomirala, Mira je odmah stala na ludi kamen. Ona se udala za svoju prvu veliku ljubav Andreju Jovanovića. Glumica je sa 24 godine postala majka i rodila sina Branislava.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Sve se brzo dešavalo. A onda sam se od muža razvela kad je Brani bilo pet godina. Dok je bio mali, imala sam sreću da mi je majka pružala veliku podršku, a i s bivšim mužem bila sam u dobrim odnosima sve do njegog odlaska na onah svet. U životu dobijamo samo ono što dajemo. Pošto sam rano ostala sama sa sinom, ponekad sam mislila da zbog čestih putovanja nisam bila tu kada sam mu bila potrebna. Privatni život uvek gubi. U životu je najvažnije pronaći ravnotežu, znati šta je važno, a šta nije i svoje vreme trošiti samo na bitne stvari. Treba se pravilno rasporediti, ali naravno to nije uvek moguće jer ne zavisi sve od vas. Ali, nažalost, to se nauči tek sa godinama – rekla je svojevremeno Mira Banjac.

pročitajte još

DUGO JE PATILA! Mira Banjac progovorila o ljubavi koju je jedva prebolela, pa priznala ko joj na pragu devedesete godine daje najveću snagu!

Mira Banjac pričala je i zbog čega se nakon dvadeset dve godine života i rada u Beogradu preselila u Novi Sad, a zatim je otkrila i da je u jednom momentu pomislila sebi da oduzme život.

Vratila sam se u Novi Sad jer mi je trebao laganiji život i mirna luka. Nisam se razočarala kada sam se vratila, pošto sam našla sve ono što sam ostavila, čak i ljude s kojima sam se godinama družila. Mislim da mi pozorišni Novi Sad nikada nije oprostio pozorišni Beograd – izjavila je glumica.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Jaukala sam beogradskim ulicama, bila sam na ivici da dignem ruku na sebe. Morala sam da pozajmljujem novac. Prvo sam naišla na zelenaše, koji su uzimali po tri puta više i to je bio rašomon. Jednog dana sam otišla u hotel, naručila kafu, sela da napišem pismo i htela da se bacim dole – otkrila je Mira.

Mira Banjac kroz karijeru igrala je često komične uloge, a pozitivan duh je nikada nije izneverio. Mira se više od sedam decenija bavi glumačkim poslom, a retkost je da se neko ovim poslom aktivno bavi i nakon toliko godina. Tokom karijere imala je više od 160 uloga u filmovima, serijama, dugometražnim i kratkometražnim filmova.

Autor: Pink.rs

Zadruga

MILJANA I BORA U ŽESTOKOJ SVAĐI: Pljuštale uvrede, a onda je Kulićeva otkrila šta Zola stvarno misli o pevaču! (VIDEO)

Domaći

DOSTA JE BILO! Nataša Bekvalac progovorila o TEŠKOM PERIODU, pa objasnila ZAŠTO NEĆE VIŠE DA SE UDAJE!

Domaći

SUPROTSTAVILA SE: Sandra Afrika progovorila o sukobu sa Aleksandrom Prijović

Zadruga

ŠARENI JE BIO MOJA NAJVEĆA LJUBAV, SA NJIM SAM ZAMIŠLJALA DECU! Stanija progovorila o bivšem dečku, pa priznala: Radio me je na bolesnu ljubav, posesi

Domaći

Maja Nikolić PRIZNALA da je zaljubena i otkrila kako izgleda NJEN IZABRANIK! (FOTO)

Zadruga

PROVODILE SMO DOSTA VREMENA ZAJEDNO! Mina otkrila šta su Ana i ona radile pre prve Zadruge, kao i da li je Koraćeva živela kog nje! (VIDEO)

'Original Article