Marijana, koja je bila Marinina dugogodišnja prijateljica, tvrdi da se čeka dopremanje Laćinog tela u Srbiju, te da datum sahrane i dalje nije poznat. A dodala je i da je njegov otac u užasnom stanju nakon saznanja o smrti sina:

Facebook printscreen

Marijana Petrović

– Ne znam šta da vam kažem, bila sam kod Fute juće i čovek je mrtav. Kako bih vam opisala tu situaciju, ja sam van sebe, a ne on- kazala je odmah Marijana koju smo pitali da li zna nešto više o Laćinoj smrti:

Marko Đoković

Ne može da dođe sebi… Aleksandar Futa Radulović

– Ne znamo ništa jer je on u tim trenucima bio sam. Izašao je iz hotela noću, verovatno u izlazak i to se desilo na ulici- kazala je Petrovićeva i dodala da se Futa svakodnevno pre tragičnog ishoda čuo sa sinom:

– Futa se svakog dana pre toga čuo s Laćom, a onda nije mogao da ga dobije dan i po i prijavio je njegov nestanak- ispričala je Marijana i potvrdila da će Milan Radulović Laća biti sahranjen pored pokojne majke Marine i brata Miloša:

Instagram/Privatna arhiva

Preminuo u Izraelu u toku noći… Laća Radulović

– Da, tamo će biti sahranjen, ali i dalje ne znamo datum, ništa se ne zna- zaključila je Marijana za Informer.

Podsetimo, Milan Radulović Laća otputovao je u Izrael 2. decembra, a njegov nestanak 12. decembra prijavio je prijatelj koji je putovao s njim. Laća je 19. decembra trebalo da se vrati u Srbiju, ali se to nije dogodilo, već je 20. obajvljeno da je pronađen na ulicama Tel Aviva. Poznati tekstopisac je veoma teško podneo smrt majke, Marine Tucaković koja je bitku sa opakom bolešču izgubila 19. septembra prošle godine.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst