Voditeljka Suzana Mančić već decenijama uspeva da zadrži titulu fatalne zavodnice, a ženama je dala važan savet kada su u pitanju odnosi sa partnerom.

Suzana Mančić bila je jedna od najpoželjnijih dama Jugoslavije savetuje ženama da ne troše vreme i energiju na pogrešne ljude. Ona je iskreno govorila o greškama koje su promenile njen život.

Foto: E-Stok

 

Mnogo sam grešila, ali i učila sam na svojim greškama. Baš sam bila grešna. Ali znate šta, ja volim svoje greške. One su mi pokazale gde sam sebe precenila, gde sam poklekla, gde nisam imala dobar pogled na sebe, ali ni na ljude oko sebe – rekla je ona, a na pitanje šta to žene sprečava da budu slobodne kao ona, odgovorila je:

Strahovi. Mnoge žene su u grču. Ja se ne bojim greške, neuspeha. Nema kod mene da neću nešto, pa se posle kajem što nisam to uradila. Treba da živimo kao da smo najbolje, najlepše, najpoželjnije. Žene treba da uzmu ono što im se nudi.

Foto: Zoran Sinko

 

Bez obzira na to što je bila jedna od najpoželjnijih žena sa naših prostora, Suzana kaže da su čak i nju muškarci odbijali:

Znate kako, jedan odbije, a onda dođe njih pet koji te hoće. Bog gleda hrabre. Takva sam bila celog života. Ima i toga. Ja na to ne obraćam pažnju. Kad vidim da je takva situacija, samo mirno prođem. Ne želim da se namećem, niti da nekome komplikujem život. Život je jednostavan. Nikoga ne možeš naterati da bude s tobom ili da te voli. Šta mene briga što gledaju, pa ima šta i da se vidi.

Spreman za ženidbu!? Taki u provodu sa novom devojkom, sve pršti od emocija! (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst