Manekenka Ljiljana Šoškić je iz manekenskih voda uplovila u voditeljske, a potom je nestala iz javnosti 

foto: Printscreen Youtube / Ruski rulet
foto: Printscreen Youtube / Ruski rulet

Nekadašnja manekenka Ljiljana Šoškić godinama se bavila manekenstvom, a oprobala se i u voditeljskim vodama. Nakon što je upoznala bosanskog fudbalera, Zlatana Muslimovića lepa Srpkinja je odlučila da se povuče iz javnosti i posveti se porodici.

Pre toga Ljiljanu smo osim na modnoj pisti imali priliku da gledamo i na malim ekranima u emisiji “Leteći begin” kada je zamenila voditeljku Anu Mihajloski.

Iako je bila izuzetno popularna i važila je za jednu od najlepših devojaka sa domaće javne scene, ona se povukla u ilegalu. Ostvarila se u ulozi majke, ali nije dugo ostala u braku sa bosanskim reprezentativcem.

On je ubrzo nastavio dalje, oženio se iz novog braka dobio dvoje dece. Njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, što je potvrdila Ljiljana, kada mu je javno čestitala rođendan.

Šoškićeva, koja se posle duge pauze vratila modi, pre deset godina bila je u vezi s Markom Nikolićem, bratom pevačice Ane Nikolić, ali su raskinuli posle nekoliko meseci, piše Kurir.

Ljiljana se posle toga udala i dobila sina. Druži se s Minom Milutinović i Bojanom Rajić, a njene fotografije na Instagramu pokazuju da se skoro uopšte nije promenila.

Apsolutni sam pobornik prirode. Ne koristim ništa veštačko jedino se negujem. Vodim zdrav život, okružena sam pozitivnim ljudima. To jeste priča koju svi govore, ali u mother slučaju daje rezultate – izjavila je svojevremeno za medije.

Originalni tekst