Barbara Bobak istakla je da je imala tremu kada je pevala ispred Karleuše u „Zvezdama Granda“, ali da joj je zahvalna zbog svega što joj je tada rekla.

Barbara Bobak važi za jednu od najtraženijih mladih pevačica na našim prostorima. 

Ona je sada za medije priznala da joj je na samom početku karijere komentar Jelene Karleuše mnogo pomogao. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Kada sam bila mala želela sam da pevam pred Cecom, Karleušom i pred svim tim zvezdama koje su bile najjače u to vreme. Pred Cecom nisam pevala, pred Karleušom jesam u „Zvezdama Granda“ i to je mnogo zeznuto kad pevaš ispred nekog kog si gledao na televizoru. Tada mi Jelena nije rekla nijedan loš komentar, to su bili realni komentari. Rekla mi je da mi je izvedba bila majukava, što je i istina jer sam tada imala ogromnu tremu. Sve je bila u pravu. Mene su te kritike motivisale i ja sam krenula na časove pevanja – izjavila je ona. 

Jami je nedavno potkačila Barbaru jer na nastupima peva njenu pesmu „Čokolada“, a mlada pevačica je sada odgovorila svojoj koleginici. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 – Ja na svojim nastupima pevam pesme autora, to nisu njene pesme. Tu spornu pesmu o kojoj se dosta pričalo pevam i dalje zato što je ljudi vole – dodala je ona. 

Barbara je svojevremeno priznala da bi bila u vezi sa devojkom, a sada je za medije otkrila da svog emotivnog partnera ili partnerku ne bi više prikazivala javno.

– Na osnovu svih iskustava koje sam imala do sada, misim da nijednog partnera, ni u jednom obliku ne bih prikazivala više javnosti jer nema potrebe. Mene publika voli zbog mojih nastupa i mislim da ljude ne zanima moj ljubavni život. Nisam tabloidna u tom smsilu, tako da sigurno bih krila partnera – završila je ona. 


sledeća vest

Originalni tekst