U vreme slave, Ena je važila za jednu od najatraktivnijih na našoj sceni

Tokom perioda kada je bila članica benda “Trik FX”, ta grupa je ostvarila niz uspešnih pesama kao što je “Traži sebi sličnu” i mnoge druge. Međutim, Jelena Ena Radulović je odlučila da napusti ovu grupu. U to vreme, mediji su pisali da je Natalija, koja je takođe bila deo “Trik FX”, naglašavala da bi Ena trebalo da se udalji iz grupe zbog navodnog flertovanja s njenim suprugom Sanijem. Ovu situaciju opisuje članak na pink.rs.

Foto: Printscreen You Tube

 

Ena je potom nastavila karijeru kao solo pevačica i objavila je tri studijska albuma, a najveći hitovi bili su joj ”Čokolada”, ”Od heroja do slabića”, ”Kolena”, ”Nesalomiva”… Nekoliko godina bila je u ljubavnoj vezi s Nešom iz grupe ”Tvins”.

Jelena Radulović Ena i danas se bavi muzikom, ali daleko od estrade i pažnje medija, a pronašla je u pravu ljubav. Udata je za dugogodišnjeg partnera Darka Radulovića.

Godine joj ništa ne mogu, jer gotovo da se uopšte nije promenila.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Panika u kući Đuričićevih! Miki zabrinut zbog supruge, moraće na prevremeni porođaj

sledeća vest

Sport

Kladionice razbesnele navijače! Izašle kvote za finale Sinsinatija Tajkun uložio 20.000 evra na utakmicu sa Partizanom i pao!

Fudbal

Tajkun uložio 20.000 evra na utakmicu sa Partizanom i pao!

Vlasnik rumunskog FCSB-a (bivše Steaue), Đorđe Điđi Bekali (65), uplatio je 20 hiljada evra na prolaz njegove ekipe protiv Nordsjilanda i utakmice sa Partizanom u plej-ofu za Ligu Konferencija. Međutim, porazom od 2:0 (0:0), tajkun je izgubio novac, a Rumuni ostali bez plasmana dalje.

Barak: Neću pričati o Adu, zanimaju me samo oni koji igraju

Originalni tekst