Ema Radujko je prokomentarisala izgled njene koleginice Teodore Džehverović, koja nije krila da je razočarana mladom pevačicom.

Emu su na početku karijere upoređivali sa Teodorom zbog vrelih scena u spotovima, kao i oskudnog stila oblačenja, a s obzirom na to da njih dve imaju i istu menadžerku, javnost je bila iznenađena kada je Radujko negativno komentarisala stariju koleginicu.

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, Ema je burno reagovala na pitanje o poređenju s Džehverovićevom, te nije krila da joj je toga „preko glave“, jer je ona prirodna, za razliku od Teodore „koja je imala neke estetske zahvate“. Takođe, istakla je da ona, za razliku od nje, nije morala da krči svoj estradni put u muzičkom takmičenju i rijaliti programu.

Tim povodom se oglasila Teodora, koja nije krila da onakav javni istup Eme Radujko nije očekivala.

Foto: ATAIMAGES

 

Iskreno sam se iznenadila kada sam videla njen intervju, jer možda Ema nije htela ništa loše da kaže niti to misli, ali je ružno ispalo i tu moram da budem iskrena. Zaista sam joj pružila svu podršku i zbog toga sam očekivala da će o meni svuda pričati samo onako kako zaslužujem, bez pominjanja nekih estetskih zahvata niti mog puta za koji mislim da je bio izuzetno trnovit, ali ispravan – poručila je Teodora.

Ona je potvrdila priču menadžerke Sandre da je upravo ona kumovala njihovom upoznavanju, pa samim tim i saradnji.

Ja sam je bez imalo sujete pozvala da bude u mom spotu, kada je i upoznala Sandru (menadžerku), a čula sam za nju tako što su mi ljudi pokazivali devojčicu koja se slika kao ja, oblači kao ja, igra kao ja i meni je to zaista bilo izuzetno simpatično tada. Nema potrebe da na pitanje „da li mene imitira“ pominje stvari koje su potpuno nebitne, već treba da bude iskrena da je pre svega ovoga ona bila zaista moj fan i želela sve ono što sam ja ostvarila, isključivo svojim radom i trudom – jasna je Teodora, koja Emi, posle svega, ništa loše ne želi:

Od srca joj želim sve najbolje u životu, jer ja ni najvećem neprijatelju ne želim loše, a kamoli nekome ko je od mog jako bliskog saradnika i prijatelja Sandre dobila šansu – poručila je Teodora Džehverović.


Skandal nad skandalima! Šmizla optužila Anu da je zlostavljala Zvezdanovu majku, pa pokazala jeziv video snimak!

sledeća vest

Originalni tekst