Miloš Biković se raspituje kod drugara sa klase za dadilju za svog sina, kojeg očekuje u januaru sa verenicom Ivanom Malić!

Ovo je za Informer otkrio glumac Stojan Đorđević, koji je 2007. upisao Fakultet dramskih umetnosti sa Bikovićem, a u njihovoj klasi su i Nina Janković, Tamara Dragičević, Jelisaveta Orašanin i Miodrag Radonjić.

Foto: Miloš Rafailović

Miloš Biković sa verenicom

Svi oni druže se i danas i često savetuju jedne druge oko raznih stvari. Stojan kaže da je s Bikovićem često u kontaktu i da se njegov drug uveliko raspituje oko dece, jer će uskoro i sam postati roditelj.

– Cela klasa, nas 12 se i dalje družimo i čujemo, ali to tek kada nam dozvole vreme i obaveze, tačnije kada nam dozvole deca, jer smo većinom već roditelji. Biković nas je skoro pitao nešto oko dadilja i kako to sve funkcioniše… Međutim, svaki roditelj, kada dobije dete, shvati da, koji god savet je dobio, može da ga baci u vodu jer mora sam da prođe kroz ceo proces. Tako će i Miloš – kaže Stojan za Informer.

Foto: Informer /Aleksandar Jovanovic

Stojan Đorđević

Bikovićev kolega i prijatelj Miodrag Radonjić kaže da njihova klasa ima grupu na Vajberu, gde se često dopisuju.

– Mi u toj grupi pišemo o premijerama koje imamo, dogovaramo se za zajednička putovanja, ali pričamo i o porodici – rekao je jednom prilikom čuveni Baća za Informer.

Miloš Biković neretko priča da su mu klasići najbolji prijatelji i da je ponosan što ima takve ljude oko sebe. On često na društvenim mrežama deli zajedničke fotografije s njima.

„Znate seriju ‘Prijatelji’? E otprilike tako funkcionišem sa svojim klasićima. Oni su moji ljudi, izvor radosti, smeha i zvezdanog praha“, napisao je nedavno Biković pored fotografije s prijateljima.

On je nedavno u intervjuu za Informer rekao da ne zna šta ga čeka kao roditelja, ali da će mu dete sigurno promeniti život.

– Rođenje deteta jeste jedan od najvažnijih momenata u mom životu. Verujem da će se mnogo toga promeniti, ali iskreno, ne znam šta me tačno čeka – rekao je glumac.

 


Premijera najgledanije ruske komedije: Miloš Biković o nastavku filma

sledeća vest

Originalni tekst