Sinoć se na finalnoj večeri „Pesme za Evroviziju“ našao i roker Đorđe David koji je dao svoj sud o takmičarima i ujedno prokomentarisao strašnu saobraćajku u kojem je život izgubila jedna žena.

Juče je Srbija izabrala svoju predstavnicu na „Evroviziji“, a pre proglašenja pobednika Đorđe David je otkrio da ima nekoliko takmičara koji bi mogli da odnesu pobedu i visoko se plasiraju na pomenutom festivalu.

Foto: ATA Images

 

Najbolji smo u regionu, ovo večeras je definitivno pokazalo da Srbija ima najviše podignut barjak kada je ova manifestacija u pitanju i hvala Bogu da je tako. Ne samo da smo u regionu lideri po milion drugih stvari, nego smo lideri i u muzici. Jpš samo da neki naši organizatori naših festivala na ozbiljnom nivoa i kad su na samom početku. Iz Srbije imamo najveće zvezde u regionu. To se prepoznaje svuda, u Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji… Gde god hoćete – rekao je on, pa prokomentarisao Konstraktin nastup:

– Mislio sam da ne može da uradi ništa novo, ili da, ako bude ponovila priču kao prošle godine, mislio sam da to neće biti ništa posebno. Međutim, ozbiljan je ona vuk u ovom poslu, fenomenalna je, pravi onaj bezobrazluk umeren.

Đorđe, koji je redovan član žirija „Zvezde Granda“ kaže da je siguran da će nakon „PZE“ pevači želeti da nastupe sa obradama pesama koje smo imali prilike da čujemo na ovom prestižnom festivalu.

– Biće mnogo numera koje će devojke koje su u takmičenju pokušavati svojim mentorima da predlože, što je odlično. Ljudi su bili šokirani kada sam se u tom takmičenju pojavio, ali ti sad u „Zvezdama Granda“ mogu da se čuju ortodoksni bendovi, tu nije samo narodna muzika, već generalno muzika. Naravno, ja sam isključivo pripadnik roka – rekao je David i otkrio da se još uvek oporavlja od saobraćajke u Severnoj Makedoniji u kojoj je usmrtio jednu ženu:

– Ja sam čovek koji će biti na rehabilitaciji u svojoj glavi duže vreme. To je ozbiljna tragedija i ozbiljan poremećaj u mom životu, ali, jak si onoliko koliko možeš da izdržiš.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

Braja žestoko izvređao Sajsi MC jer je dala nula bodova Breskvici:

sledeća vest

Originalni tekst