HOLANDIJA u jednom od derbija trećeg kola Lige nacija dočekuje Nemačku. Ovaj meč u okviru Grupe 3, Lige A igra se u utorak od 20.45 na „Johan Krojf“ areni u Amsterdamu.

БИЋЕ ГОЛОВА У АМСТЕРДАМУ: Док Србија муку мучи са нападачима, Александар Павловић тресе мреже у дресу Немачке

Profimedia

„Lale“ su u subotu dočekale Bosnu i Hercegovinu, a meč je bio neizvestan sve do 88. minuta kada su poveli sa 4:2, da bi do kraja utakmice postigli još jedan gol. Inače, goleadu je otvorio napadač MAnčester junajteda Džošua Zirkzi kome je to bio debitantski pogodak u dresu sa državnim grbom.

Iako je Bosna i Hercegovina brzo izjednačila, „oranje“ je vratilo vođstvo zahvaljujući Tijani Reijndersu, koji se pred kraj prvog poluvremena upisao na asistenciju Zirkzija.

U nastavku meča izabranici Ronalda Kumana su povećali prednost postigavši još tri gola, a među strelcima su bili Kodi Gakpo, Vout Veghorst i Ćavi Simons. Ovo je bila prva utakmica Holandije od poraza u polufinalu Evropskog prvenstva od Engleske u poslednjim minutima.

Nemačka je takođe snažno počela svoju kampanju u subotu, pobedivši u Diseldorfu Mađarsku sa 5:0, što je ipak iznenađenje imajući u vidu igre koje u poslednje vreme pružaju naši severni susedi.

U strelce su se upisali Niklas Fulkrug, Džamal Musijala, Florijan Virc, Kaj Haverc i naše gore list, nesuđena vedeta Piksijevih „orlova“ Aleksandar Pavlović.

Podmlađena Nemačka, pod komandnom palicom vrlo mladog selektora Julijana Nagelsmana, pokušaće u ovoj sezoni da Nemačkoj donese prvi trofej u ovom takmičenju.

Nagelsman je pobedio u osam od svojih prvih 14 utakmica kao selektor. Poslednji put kad su se Holandija i Nemačka sastale u Ligi nacija, „lale“ su glatko pobedile sa 3:0 na ovom istom stadionu, golovima Van Dajka, Depaja i Vajnalduma.

Jedno je sigurno kada igraju ovi rivali – biće golova! Samo dva puta u poslednjih 17 međusobnih susreta nije došlo 3+.

Klikni na link za NAŠ TIP: 3+ (kvota 1,65)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Originalni tekst