BEOGRAD, 12. maj 2022, (Njuz) – Slaviša Pajkić, popularni Biba Struja, zbog najavljenog poskupljenja cena električne energije, odlučio je da promeni ime u Biba Skupa Struja, saznaje Njuz.

Biba se na ovakav korak odlučio jer želi da ide u korak sa vremenom koje nam predstoji.

– Sa svih strana stižu najave kako će struja drastično poskupeti, pa bi bilo glupo da promenim ime u Biba Jeftina Struja. Moje novo ime pomoći će ljudima da budu bolje informisani o kretanjima cena električne energije – kaže Biba, budućeg prezimena Skupa Struja.

– Razmišljao sam o imenima Biba Loš Ugalj, Biba Blato, Biba Restrikcija, ali ovo novo ipak zvuči najmanje loše jer barem ostavlja mesto optimizmu da će struje, kakve-takve, ipak biti – kaže Biba.

– Moram da razočaram svoje fanove koji od mene traže da se svaki dan snimam kako kuvam viršle sa viljuškama u rukama. Ubuduće, viršle ću sebi za doručak praviti maksimum dvaput nedeljno, a možda pređem na kuvana jaja jer im treba manje vremena za spremanje. Ako struja bude dodatno poskupela, i rovita jaja su takođe ok – izjavio je budući gospodin Skupa Struja – Nažalost, i moji performansi će poskupeti – dodao je on.

– Pošto cene goriva skaču iz dana u dan, razmišljam da transformišem sebe u električni trotinet – zaključio je Skupa Struja.

Miroslav Vujović

Original Article

(Visited 6 times, 1 visits today)