Porodična drama rijaliti učesnice Aneli Ahmić ne prestaje da intrigira javnost, a novi detalji iz njenog života svaki dan isplivavaju na površinu. Ovog puta, šokantne tvrdnje izneo je bivši zadrugar, Bilal Brajlović.

Aktuelna učesnica „Elite 7“, Aneli Ahmić, jedna je od najkontroverznijih stanovnika „Bele kuće“. Osim detalja o njenom privatnom životu, koje u javnosti, svako malo, iznosi njen bivši suprug, Asmin Durdžić. Za jednu novinarsku ekipu govorio je i Bilal Brajlović, bivši učesnik pomenutog rijaliti šou programa, koji je ujedno i sugrađanin Ahmićeve.

Foto: E-Stock

 

Bilal je najpre otkrio da li će ponovo postati stanovnik velelepnog imanja u Šimanovcima:

 Nema šanse da uđem, iako je bilo nekakvih dogovora. Prošloj sezoni sam dosta doprineo, a ništa nisam uzeo. Na početku sam tražio 12.000 evra, posle 80.000 evra. Ja mislim da su trebali i više da mi daju. Sad sam izgubio dosta podrške zato što me nema – rekao je on, a zatim govorio o Aneli Ahmić, tvrdeći da je poznaje dugi niz godina:

Foto: Printscreen/Instagram

 

– Ona je bila najbolja prijateljica od mog druga i bila redovan gost u našoj kući. Beži brate, to je bila katastrofa. Kada bih video Janjuša rekao bih mu: „Čoveče dragi“. Ljudi sve gledaju, svi vide kako se ona ponaša. Fuj. Ja sam bio dete kada sam je upoznao, tada sam video neke stvari i možda zbog toga danas nisam normalan. Nije moje da pričam. Njena mama sama kaže da se njena ćerka snimala, ne morate meni da verujete, možete njoj – rekao je Bilal za Blic.


Zola se javio Miljani i Caru u lajvu! Ponizio Kulićevu, ona poludela

sledeća vest

Originalni tekst