U veoma kratkom vremenskom periodu pjevačica Barbara Bobak uspjela je da postigne veliku popularnost i dobije pažnju medija, pa ne čudi što je napravila promociju svoje nove pjesme „Pogrešni“ u jednom beogradskom restoranu gdje je okupila kolege, prijatelje i mnogobrojne predstavnike medija.

Pjevačica je vidno raspoložena stala pred objektive i progovorila o novoj numeri i aktuelnostima iz života.

-Imala sam toliko nastupa, pjesama, ali bez promocija. Imam tremu, ali samo malo jer je ovo moja prva promocija. Želim da sve dobro prođe i da se svi poslije napijemo – započela je nasmijana pjevačica.

Kako je pjesma nazvana „Pogrešni“ nameće se pitanje ko je bio pogrešan u njenom životu i da li je nekome posvetila pjesmu, na šta je odgovorila:

-Svi koji više nisu u njemu su bili pogrešni. Nisam je ja pisala, ali prosto cijeli život pravim pogrešne odluke sa prjateljima i momcima, vrijeme je da naučim na svojim greškama – zaključila je Barbara.

Foto: Z.K.Munja

Mnogi kažu da Barbarina nova pjesma podsjeća na hit Dragane Mirković iz devedesetih, ali pjevačica tvrdi:

–Besramno sam je pokrala. Šalim se! Kada su mi poslali demo snimak, pjesma nije imala dobar foršpil. Sve je krenulo spontano i shvatili smo da liči na onaj iz Draganine pjesme, ali nam se jako dopao. Pokušavali smo da nađemo nekog autora, pa da to kupimo, ali nismo mogli da dođemo enact njih, nisam mogla da dođem enact Dragane Mirković. Moram priznati da foršpil liči, ali kada pogledate notni zapis, on je potpuno drugačiji, samo je inspirisan Drganinom pjesmom – rekla je.

(Screech/ Monumental)

Originalni tekst