Uz pomoć moderne tehnologije i veštačke inteligencije, moguće je organizovati svakodnevni život i rutinu, na način da svi uređaji u domaćinstvu – kuhinjski i kućni aparati, budu usklađeni sa mobilnim uređajima i da sve radi onda kada vlasnik stana to želi i u skladu sa njegovim navikama i potrebama. 

Samsung Bespoke Home je ekosistem pametnih uređaja i tehnologija, koje su razvijene kako bi se poboljšala povezanost i upravljanje različitim uređaja u modernom domu. Na korisnicima je samo da odaberu kuhinjske i kućne aparate, po sopstvenim potrebama i željama, kao i njihov dizajn i povežu ih putem aplikacije SmartThings za dom po meri. 

SmartThings platforma omogućava da 285 miliona registrovanih korisnika, prilagodi i personalizuje svoje domove, besprekorno povezujući i kontrolišući više uređaja putem jedne aplikacije. 

Zašto bi ovaj Samsungov ekosistem trebalo da bude i vaš izbor? 

SmartThings aplikacija omogućava korisnicima da upravljaju svojim domom s bilo kog mesta, pomažući im da uživaju u besprekornoj zabavi, dok istovremeno čuvaju njihovu sigurnost. Sedam od deset potrošača (71%) slaže se da tehnologija pozitivno utiče na njihov svakodnevni život, uključujući načine na koje komuniciraju s prijateljima i porodicom, kako obavljaju kućne poslove te kako uživaju u svojim hobijima. 

Ovakav kućni sistem omogućava korisnicima da automatizuju svakodnevnu rutinu kako bi pojednostavili svoj život. Putem SmartThings aplikacije mogu da postave da se svetla isključe i termostat smanji temperaturu kada napuste kuću ili da se uređaji uključe onda kada se vrate kući. To takođe omogućava i energetsku efikasnost i udobrnot u domu. 

Važno je napomenuti da se Samsung Home Eco System konstantno razvija i proširuje novim uređajima i funkcionalnostima kako bi bolje odgovarao potrebama korisnika i trendovima u pametnoj kući.

Kućni aparati, kao što su mašina za pranje veša, frižider ili šporet, ne kupuju se baš često i zato kada ih kupujemo želimo da budu kvalitetni i dugotrajni. Opremljene najnovijim Samsung tehnologijama za uštedu energije Bespoke AI mašine za pranje i sušenje veša imaju i ekološki osvešćene tehnologije za smanjenje ispuštanja mikroplastike iz odeće. Novi Samsung Bespoke AI™ Laundry sistem omogućava efikasno i inteligentno pranje korišćenjem Ecobubble™ tehnologije, dok AI rešenje obračunava i koristi tačno onoliko vode i deterdženta koliko je potrebno da bi tkanina, ali i planeta, bili zaštićeni, a rublje temeljno oprano čak i u hladnoj vodi. 

Deo ovog ekosistema su i aparati za kuvanje sa raznim pametnim funkcijama koje kuvanje čine zdravim. Bilo da je izbor Bespoke AI Oven rerna ili kombinovana rerna sa mikrotalasnom pećnicom, korisnici mogu da budu sigurni da će hrana biti ukusna i zdravo pripremljena, uz maksimalnu uštedu energije. Dodatak ovim proizvodima je svakako i opcija kuvanja na pari, koja omogućava pripremu hrane uz minimalno korišćenje masnoće, a uz maksimalnu hrskavost. 

Dizajnirani po meri korisnika, Bespoke frižideri unose personalizovani stil u kuhinju, ali i šire. Prema novom evropskom sistemu označavanja energetske efikasnosti, ovi frižideri imaju izuzetnu ocenu razreda A energetske efikasnosti. Dokazano je da koriste manje energije, a ne žrtvuju performanse ili funkcionalnost. Zbog toga korisnici neće više morati mnogo da brinu o računima za električnu energiju. 

Ključnu ulogu u ovom ekosistemu kompanije Samsung igraju Samsung pametni telefoni i tableti, jer se koriste kao središnje upravljačke jedinice za mnoge uređaje.

Kao i kućni aparati, i mobilni uređaji povezani su u razvijen ekosistem s brojnim prednostima. Preklopni telefoni Galaxy Z Flip5 sa dosad najvećim spoljnim ekranom na preklopnom telefonu i Galaxy Z Fold5, najlakši i najkompaktniji Galaxy preklop ovih uređaja do sada, pametni satovi Galaxy Watch6 i Galaxy Watch6 Classic sa još naprednijim funkcijama za praćenje fizičkog zdravlja, kao i nova serija Galaxy Tab S9 sa modelima Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ i Galaxy Tab S9 Ultra, postavili su visoko lestvicu kvaliteta. 

Svi ovi uređaji, zajedno sa već poznatim slušalicama Galaxy Buds2 Pro, mogu da funkcionišu povezano –  u jednom ekosistemu koji značajno olakšava svakodnevni život korisnika, a istovremeno zabavu podiže na veći nivo.

Povezanost u Samsung ekosistemu olakšava i pojednostavljuje svakodnevnu rutinu, pružajući zabavu i praktične prednosti u istom paketu, a za više informacija o Samsung Bespoke home ekosistemu posetite sajt: https://www.samsung.com/rs/ 

Kupovinom određenih uređaja Samsung bele tehnike, kupce očekuje pet godina garancije, kao i tri godine na BespokeJet usisivače. Saznajte više na https://www.samsung.com/rs/offer/produzena-garancija-kucnih-aparata-2023/ 

Post Views: 9

Originalni tekst