PETODNEVNA manifestacija „Zemun fest“ počinje u sredu i trajaće do nedelje, a Opština je pripremila bogat besplatan program za građane svih uzrasta. Svečano otvaranje je sutra na Velikom trgu od 20 časova, kada će publiku pozdraviti pesnik Marko Milošević.

БЕСПЛАТНО НА С.А.Р.С. И НЕВЕРНЕ БЕБЕ: У среду почиње Земун фест и трајаће до недеље

V.Ć.

Posetioci će od 21 čas imati priliku da pogledaju domaći film „Za danas toliko“, u društvu filmske ekipe i reditelja Marka Đorđevića. Film je zabeležio veliku bioskopsku gledanost i postao jedan od najzapaženijih domaćih ostvarenja.

Muzički deo festivala na Zemunskom keju, počinje u četvrtak koncertom grupe „S. A. R. S“. Kultni sastav „Nervozni poštar“ nastupa u petak, bend „Ničim izazvan“ biće na otvorenoj sceni kraj Dunava u subotu, a festival u nedelju zatvaraju „Neverne bebe“.
Osim bioskopskih projekcija, ljubitelji filmske umetnosti na Magistratskom trgu moći će da pogledaju i selekciju najboljih studentskih filmova u okviru takmičarskog programa.
Festivalski program prati i postavka „Strit marketa“ sa više od stotinu izlagača. U ovoj zoni posetioci festivala moći će da uživaju u novim mirisima i ukusima, jedinstvenoj ponudi hrane i pića, ali i da se upoznaju sa stvaralaštvom mladih umetnika i zanatlija, koji učešćem na ovoj manifestaciji dobijaju šansu da bolje predstave i plasiraju svoje proizvode.
Posebna zona namenjena je najmlađima, gde ih uz igru i druženje očekuje mnoštvo kreativnih aktivnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst