Voljenka Ilić, bivša učesnica rijalitija “Parovi”, koja je pronađena je mrtva u bazenu svoje rezidencije u Dominikanskoj Republici, živela je u pravom raju, a fotke svog doma je često delila na društvenim mrežama.

Voljenka je često i pokazivala u kakvom luksuzu uživa u vili sa bazenom, zelenilom i palmama.

Ilićeva je imala i krevet na terasi sa baldahinima, ogromnu trpezariju, kao i kuhinju u kojoj je kuvala srpska jela.

Takođe znala je da se pohvali i džipom koji poseduje.

Inače, Voljenka Ilić je bila učesnica sedme sezone “Parova”. Ona je takođe bila veoma popularna devedesetih godina kao denserka i pevačica. Ona se nakon učešća u rijalitiju odselila u Dominikansku Republiku sa partnerom.

Podsetimo, njena sestra Valentina, istakla je da se i dalje ne zna uzrok smrti.

Istina je da je Voljenka mrtva, ali i dalje se ne zna uzrok smrti. Kažu da obdukcija može da traje i do 30 dana, tako da ne možemo da znamo šta se tačno dogodilo, ali mi sumnjamo da je u pitanju pljačka – istakla je Valentina.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Đanijev sin na meti hakera! Izbacili fotku bez njegove saglasnosti, on se hitno oglasio!

sledeća vest

Originalni tekst