Milica je nedavno nastupila na studentskoj brucošijadi u Osijeku i napunila celu dvoranu “Zrinjevac”, i ako je samo nekoliko sati ranije gradonačelnik Pule Filip Zoričič zabranio da se u pulskom Domu sportova 25. marta održi koncert.

Tim povodom se sada oglasila i Pavlovićeva, koja se zahvalila publici u Osijeku, a takođe je, pružila podršku Ani Bekuti.

Printscreen

Objava Milice Pavlović

Zahvalna sam publici u Osijeku na neverovatnoj količini ljubavi, dobre energije i pozitive koju su usmerili ka meni. Muzika je ono što nas spaja i kada u pesmama nema mržnje, kada svako od nas drugog čoveka poštuje isključivo kao dobrog čoveka, kada muzika ne vređa druge narode i vere, kada ne poziva na nasilje, kada je tu samo da u nama probudi lepe i pozitivne emocije i raspoloženje. Besmisleno je zabranjivati je. Podrška i ljubav za sve ljude koji ne mrze, koji pevaju i raduju se. Posebno za moju dragu Anu Bekutu, koja je na prvom mestu divan čovek, zatim vrhunska pevačica. Neko ko ima veliko srce za sve ljude ovog sveta i čije pesme zaslužuju da se pevaju svuda gde ih ljudi vole – napisala je Pavlovićeva na Instagram storiju.

Podsetimo, prvo je gradonačelnik Pule Filip Zoričić zabranio koncert koji je trebalo da bude održan 25. marta u pulskom Domu sportova jer “ne voli takvu vrstu muzike”. A onda je isto uradio i gradonačelnik Osijeka Ivan Radić, nakon što se pročulo da će se koncert preseliti u Osijek.

“Osijek je srednjoevropski grad koji ima naglašenu evropsku dimenziju, grad koji se intenzivno razvija u pravu slavonsku metropolu, grad koji ima najveću kulturnu manifestaciju istočne Hrvatske u vidu Osiječkog leta kulture koja dokazuje kako kultura i umetnost savršeno pristaju gradu na Dravi”, napisao je, između ostalog, na svom profilu na Fejsbuku.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst