Crvena zvezda je priredila šok svojim navijačima u 24. kolu ABA lige, a šokirala je i svog trenera.

БЕСАН КАО РИС! Јанис Сферопулос тешко доживео пораз од Меге, али не због резултата већ због оног што су радили кошаркаши Звезде

Foto: Tanjug

Podsetimo, Zvezda je izgubila od Mege, nakon čega je šef stručnog štaba crveno-belih Janis Sferopulos ovako „otvorio“ konferenciju za štampu

– Hteo bih da čestitam ekipi Mege na pobedi, igrala je bolje od nas i zasluženo trijumfovala. Mi smo počeli da igramo bez imalo koncentracije, bez energije i inteziteta. Od druge deonice smo počeli da se vraćamo u meč, u trećoj smo počeli dobro, ali ne i završili, a onda… U četvrtoj nismo imali dobra rešenja u napadu. Bili smo spori u ofanzivi, ali i u defanzivi. Mislim da, kako je utakmica odmicala, bilo je očigledno da su se oni (gosti) snažnije borili od nas.

Upitan da pojasni veliki pad u poslednja dva i po minuta, Zvezdin strateg nije štedeo kritike:

– Ne radi se tu o poslednja dva, ili dva i po minuta, mi celu četvrtu četvrtinu nismo igrali dobro. Pa, 48 poena smo primili u drugom poluvremenu! Ne igramo odbranu, ne skačemo, uzimaju nam loptu iz ruke. Uz to, u napadu smo spori, uvek nam kasni ono dodatno dodavanje i, na sve to, mislim da šutevi koje smo upućivali nisu bili najbolja rešenja u tim situacijama.

Kada je o kadrovskoj situaciji reč, otkrio je jedan zanimljiv detalj:

– Smart nije povređen. Moja je odluka da bude van tima, hteo sam da pružim minutažu drugim igračima. Što se ostalih tiče, Laziću treba vreme da se vrati u ritam, Topić je počeo da vežba individualno, Tompkins takođe. Oni još ne rade sa ostatkom ekipe – zaključio je grčki stručnjak.

Tabela ABA lige

Na tabeli ABA lige Zvezda vodi sa učinkom 20-4, a slede Partizan i Budućnost sa po 18-6, Cedevita Olimpija sa 15-9, Zadar i Mega sa po 14-10 i ostatak konkurencije. 

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i „delije“ i „grobari“ zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA MAZNUO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)

ŠTA OVO BI?! Srbija pobedila Kipar, ali... (VIDEO)

ŠTA OVO BI?! Srbija pobedila Kipar, ali… (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je u drugoj martovskoj proveri selekciju Kipra, ali i konačan rezultat u Larnaki (0:1), a naročito igra, verovatno mnoge ljubitelje fudbala u našoj zemlji nisu oraspoložili. I ne čudi, rival je bio tek 125. ekipa sa FIFA rang liste i baš takav suparnik – celo drugo poluvreme delovao opasnije.

25. 03. 2024. u 19:51 >> 19:52

Originalni tekst