Beograđanka Džena Dženović već se drugu godinu zaredom našla na listi najatraktivnijih žena svijeta.

Naime, magazin “FHM” uvrstio ju je na listu 100 najljepših žena, i to iznad Anđeline Džoli i Kejt Apton, a dovoljno je da bacite jedan pogled na njen Instagram profil da vam bude jasno zašto je to tako.

Džena se do sada nebrojeno puta našla na naslovnicama časopisa “Maxim”, “GQ”, “CKM”, “Esquire”, a sajt Faveable ju je 2019. a onda i 2020. stavio na listu najzgodnijih žena na Instagramu na kojoj se, između ostalih, našla i manekenka Šanina Šajk.

Zgodna brineta inače je rođena u okolini Beograda, a odrasla je uz tri sestre kao najmlađa u porodici sve do šeste godine, kada su se najprije odselili za Njemačku, a potom 1999. u Ameriku, gdje živi i dan-danas.

Lijepa Džena danas je fotomodel, a veoma je aktivna i na društvenim mrežama gdej je prati preko dva miliona ljudi. Veoma često postavlja izazovne fotografije, te je lako zaključiti zašto se i našla na listi najljepših žena.

Inače, na njenom profilu na LinkedIn-u piše da je želju za uspjehom naslijedila od roditelja, da je u školi bila veoma zainteresovana za sport, te da je bila uspješan đak kao i da je završila Univerzitet u Arlingtonu u Teksasu.

Džena je prije modelinga bila i lifestyle bloger, a bavila se i organizacijom vjenčanja. Ipak, danas daleko više zarađuje od društvenih mreža, gdje često dijeli i fotografije sa mnogobrojnih putovanja.

Veoma često je porede sa Kim Kardašijan i Kajli Džener, i sličnost je zaista nevjerovatna.

(Express/najzena.alo.rs)

Originalni tekst