S.V.

13. 01. 2023. u 18:04

ZBOG postavljanja novog cevovoda na teritoriji opštine Stari grad, u ponedeljak od 9 časova do ponoći, bez vode će ostati potrošači u Dubrovačkoj i Skender-begovoj ulici, dok će u okolnim biti umanjen pritisak.

БЕОГРАЂАНИ, СПРЕМИТЕ ЗАЛИХЕ ВОДЕ: У понедељак суве славине због постављања цевовода на Старом граду

S.B.

 Kako je saopšteno iz JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija”, za najnužnije potrebe za pijaćom vodom biće obezbeđene auto – cisterne, te apeluju na potrošače da pripreme zalihe dragocene tečnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

TARGETIRANJE I OBRAČUN SA NEISTOMIŠLJENICIMA: Portal koji je ugrozio bezbednost Danila Vučića poznat po kršenju novinarskih kodeksa

TARGETIRANjE I OBRAČUN SA NEISTOMIŠLjENICIMA: Portal koji je ugrozio bezbednost Danila Vučića poznat po kršenju novinarskih kodeksa

JAVNOST u Srbiji, Bosni u Hercegovini ali i čitavom regionu ostala je juče zatečena kada je jedan slabo posećeni portal iz Sarajeva objavio diplomatsku prepisku između ambasada Republike Srbije i Bosne i Hercegovine.

12. 01. 2023. u 11:40

BRUTALNO UGROZILI BEZBEDNOST DANILA VUČIĆA Brnabić: I sve to dok je još uvek u BiH

BRUTALNO UGROZILI BEZBEDNOST DANILA VUČIĆA Brnabić: I sve to dok je još uvek u BiH

MEDIJI u BiH brutalno su ugrozili bezbednost Danila Vučića, sina predsednika Aleksandra Vučića, objavivši u danu kada se Danilo vraća iz Republike Srpske lične i osetljive podatke onih koji su u njegovoj pratnji, saopštila je premijerka Ana Brnabić.

11. 01. 2023. u 10:55

Pročitajte više

Komentari (0)

Najnovije iz rubrike

Originalni tekst