Bivši emotivni partneri i rijaliti učesnici, Miljana Kulić i Nenad Macanović, juče su imali žestoku svađu u kojoj joj je zapretio da će objaviti njene eksplicitne snimke i fotografije.

Naime, Bebica je pozvao svog admina da objavi njene Miljanine snimke u kojima se vidi kako navodno orgija sa četvoricom momaka, a koje je poslala Macanoviću.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Kako se dalje navodi na Macanovićem profilu, snimci su nastali u famoznom etno-selu, a pored Miljane, tu su navodno Janjuš i Miljanin bivši dečko Lazar Čolić Zola.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Iako je istina da je Miljana snimljena bez majice i brusa, na snimku se ne vidi nikakvo “orgijanje” o kojem je pričao Bebica, te ovim objavama nije ništa dokazao.

Podsetimo, nakon jučerašnje emisije Miljana je krenula da prati Bebicu i nije htela da ga ostavi na miru. U jednom trenutku mu je rekla da će zbog svojih navoda otići na sud, a potom i u zatvor, jer neće imati da plati kaznu.

Kulićeva je potom otišla do garaže da traži razgovor sa produkcijom, kako bi je izveli zbog drugog suđenja.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Poslednji video preminule influenserke ledi krv! Evo kako se Adriana ponašala nekoliko dana pre smrti!

sledeća vest

Originalni tekst